Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi utile de care sa tii cont pentru a-ti organiza afacerea!

de Ilinca Dobrescu 09 Iun. 2014 2213
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Atunci cand iti organizezi afacerea si elimini toate elementele neimportante, vei descoperi starea de motivatie de care ai nevoie pentru a te pune inapoi pe picioare si gata de actiune.

Beneficiile sunt mari atunci cand pastrezi ordine in tot ceea ce faci. Elimini timp pierdut, economisesti bani si energie, capeti viteza in realizarea sarcinilor si o stare generala de bine.

Iata si care sunt sfaturile de care sa tii cont pentru a avea o afacere organizata de la A la Z, conform Entrepreneur.com:

1. Ai nevoie de un birou perfect organizat. Pune deoparte teancul de dosare si scapa de orice elemente care iti incarca biroul in mod inutil.

2. Ai nevoie de spatiu de depozitare perfect adaptat pentru nevoile afacerii tale. De multe ori, spatiul de depozitare poate fi subsolul atelierului in cadrul caruia lucram. Poate fi de ajuns o debara sau chiar cateva rafturi pe peretele biroului.

Aici poti depozita arhivele companiei, dosare vechi si care inca iti mai folosesc, echipamentele pe care nu le utilizezi decat foarte rar si multe altele. Cu atat ai mai mult spatiu de depozitare, cu atat mai organizat va fi biroul in care muncesti zilnic.

3. Ai nevoie de organizare in email-uri. Este esential sa poti sa muncesti cu viteza si eficienta maxima. Pentru aceasta, esential este sa ai un inbox curat si foldere sortate pe categorii clare. Nu tine mail-uri care nu iti folosesc si nu te abona la orice newsletter crezi ca ai avea chef sa citesti cand te plictisesti. Nu te vei plictisi. Ai o afacere de administrat, asa ca aboneaza-te exclusiv la sursele de informatii esentiale!

4. Ai nevoie de un computer perfect organizat. De la desktop si pana la cele mai mici fisiere, tine ordine si foloseste soft-uri care sa iti tina un nivel inalt de organizare in dosare si fisiere.

5. Tine evidenta timpului si ajuta-te de planificatoare, calendare, agende print sau electronice. Nu lasa timpul sa treaca fara sa il folosesti la maxim, pentru maxim de rezultate.

Identifica momentele zilei in care esti ultra-productiv si locatiile online unde pierzi mult prea mult timp. Elimina distractiile indelungate si concentreaza-te pe afacerea ta.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afacereorganizare afaceriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum pornesc o afacere fara experienta

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Teama in antreprenoriat este de inteles, insa nu este un lucru din cauza caruia sa nu incepi. Succesul antreprenorilor nu vine din cat de...

In ce domeniu sa incepi o afacere. Ce intrebari sa iti adresezi daca nu stii ce afacere sa deschizi

de Bianca Tila
21 Feb 2024
Ideile, teoria si determinarea sunt la locul potrivit, insa tot nu stii ce fel de afacere ar fi potrivita pentru tine? Aici intervenim noi cu cateva...

Vreau sa-mi dezvolt afacerea. Cum o pot face?

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
Indiferent ca vorbim despre o firma mare sau o intreprindere familiala, orice afacere ajunge intr-un punct in care trebuie sa se dezvolte....

Cum imi protejez afacerea si produsele de concurenta?

de Idei de afaceri
13 Oct 2022
Concurenta este definita ca o confruntare intre agentii economici pentru castigarea si conservarea clientelei, in scopul sporirii volumului de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]