Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 antreprenori pe care trebuie sa incepi sa ii urmaresti

de Alexandra Popescu 05 Aug. 2014 3089
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Natura ne inspira, o activitate ne inspira, insa oamenii ne pot inspira cel mai mult. Activitatile pe care acestia le fac, indiferent ca sunt sau nu oameni de afaceri, ne pot da un impuls in fructificarea unei idei sau ne pot da, pur si simplu, o idee. Insa acesti oameni trebuie sa fie cei potriviti.

 
De aceea, este bine sa urmaresti urmatoarele persoane care vor fi prezentate pe scurt. Cand spun "urmaresti" ma refer la acel "follow" care este cunoscut in social media, iar "follow" nu este specific doar pentru Twitter. In continuare sunt prezentati 7 lideri pe care ar trebui sa ii urmaresti, ordinea prezentarii acestora fiind aleatorie.
 
1. Tony Hsieh
Fondatorul Zappo este mai mult decat un simplu vanzator de pantofi. Hsieh este un adevarat model, se poate observa in cazul acestuia cum directorii corporativi pot ramane ferm conectati cu lumea reala. Tweet-urile sale pun in valoare experienta, reputatia acestuia si nu numai.
 
2. Travis Kalanick
Povestea acestuia este remarcabila. Fondator Uber, Kalanick poate oferi multe sfaturi in legatura cu modul in care trece peste un flux nesfarsit de obstacole. Lectiile lui pot fi de nepretuit.
 
3. Marie Forleo
Exista cei care fac lucrurile sa se intample si cei care spera sa se intample ceva. Farleo face parte din prima categorie. Un termen care i s-ar putea atribui acesteia ar fi cel de "femeia self-made". Este energica, o experta care a modelat o companie uimitoare cu un nume mare.
 
4. Guy Kawasaki
Fostul evanghelist Apple este un antreprenor in serie si un investitor care are ochi pentru succes. Tweet-urile sale sunt de aur.
 
5. Daniel Kahneman
Acest fondator castigator al Premiului Nobel in economie comportamentala te va face sa te gandesti la viata in moduri cu totul diferite. Cartea sa, capodopera "Thinking Fast and Slow", te va face sa iei o pauza din citit in cazul fiecarei pagini pentru a reflecta asupra aplicarii si schimbarii gandirii, in consecinta. Uita-te la filmele sale de pe YouTube, Ted Talks si Big Think si vei fi impresionat cu siguranta.
 
6. Gary Vaynerchuk
Poti citi cartile sau blogul acestuia, insa trebuie sa experimentezi Garyvee pentru a obtine deplina si nefiltrata aroma a stralucirii lui Vaynerchuk. Intreprinderile sale ofera un model de succes antreprenorilor din era digitala. 
 
7. Malcolm Gladwell
Ceea ce scrie Gladwell este fabulos. Acesta are un talent aparte de a vedea lucruri pe care altii le omit. Este profund cerebral, dar totusi usor de citit. Studiul sau asupra naturii umane este splendid.
 
Acesti 7 oameni sunt doar cativa dintre oamenii de succes de la care ai de invatat. Urmarindu-i in social media, unde ne petrecem foarte mult timp in ultimii ani, acestia pot sa ne ofere un gram de inspiratie care ar putea fi exact doza de care am avea nevoie pentru o anumita idee, activitate sau proiect.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriantreprenoriafaceri de succesantreprenori de successocial media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau ā€œcineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
17 Ian 2023
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]