Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 pasi pentru a inlocui teama in afaceri cu siguranta si increderea

de Andrioae Ruxandra 07 Iun. 2014 2363
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Majoritatea oamenilor de afaceri pot vorbi despre momentul in care se simti frustrati, dar aceste sentimente sunt complet inexplicabile daca intelegi cum sa invingi teama prin intermediul unei cai de a pasi pe deasupra unei prapastii care pare prea periculoasa.

 
Cheia sa pasesti acea prapastie este sa urmezi o serie de pasi care te vor lamuri in legatura cu ceea ce trebuie sa faci si cum sa faci, fara sa pierzi bani.
 
8 pasi pentru a-ti depasi teama:
 
Pasul 1
Calculeaza cat de mult profit ai vrea sa scoti din aceasta combinatie-target de produse sau servicii si client. Apoi calculeaza cat anticipezi ca vei scoate dintr-o singura unitate (produsul sau serviciul target si clientul target).
 
Pasul 2
Calculeaza cat de mult profit faci acum din toate combinatiile produsului sau serviciului si clientii care nu se incadreaza in targetul tau. Calculeaza cat de mult profit castigi, fa o medie intre aceste doua unitati.
 
Pasul 3
Imparte profitul pe care l-ai calculat la pasul 1 prin profitul calculat la pasul 2,
 
Pasul 4
Acesta este numarul "vechilor clienti" (de la serviciul sau produsul care nu este ideal si universul clientilor de la pasul 2) de care poti scapa de fiecare data cand atingi unul dintre targeturile noilor clienti de la pasul 1.
 
Pasul 5
Incepe sa lucrezi mult pentru a-ti atrage noi clienti.
 
Pasul 6
Trebuie sa ai puterea sa arunci numarul de clienti "non-ideali" de la pasul 4 de fiecare data cand atingi un nou target al unitatii clientilor.
 
Pasul 7
Determina data targetului pentru a completa aceasta tranzitie si pentru a reestima profilurile noilor clienti din target pentru a-ti indeplini scopurile.
 
Pasul 8
Ai acum un target concret pe care sa-l indeplinesti, target pe care il poti folosi pentru a-ti stabili scopurile.
 
Concluzie
 
Rezultatul abordarii acestui target va fi acela ca iti va permite sa ajungi la idealul cu care te-ai identificat si sa ai siguranta ca te apropii de scopul final. Iti vei indeplini idealurile fara sa pierzi bani. Poti depasi teama si poti sa iti "cuceresti" tinta care initial parea imposibil de cucerit. Vei fi capabil sa iti faci un plan clar, cu riscuri minime si fara sa iti reduci bugetul afacerii.
 
Sursa: smallbiztrends.com
 


Tags: afaceriantreprenoriafaceri de successfaturi afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
17 Ian 2023
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]