Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 sfaturi de la miliardari pentru cresterea unei afaceri

de Andrioae Ruxandra 06 Sep. 2014 3181
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sfaturile sunt acordate de foarte multi oameni, insa multe persoane nu vor sa le asculte sau sa tina cont de ele. Daca doresti sa iti construiesti o afacere, ar trebui sa le primesti bucuros si sa le aplici.

 
Succesul nu vine ca o sansa. Este nevoie de munca si putin noroc. In continuare sunt prezentate 8 dintre cele mai bune sfaturi cu privire la construirea unei afaceri, care vin de la cei mai renumiti antreprenori ai planetei. Aplica-le pe toate si vei putea atinge rapid succesul.
 
1. Creeaza clienti fericiti
"In timp ce strategia, pozitionarea pe piata si venirea cu un plan pe termen lung sunt importante, concentreaza-te pe generarea de vanzari individuale si creeaza clienti fericiti. Niciuna dintre planificarile strategice nu este buna daca nu poti tine luminile aprinse, deoarece nu faci destule vanzari", sustine Tej Kholi, antreprenor imobiliar si lider de afaceri in domeniul software.
 
2. Invata din propriile lectii
"Este bine sa sarbatoresti succesul, dar este mult mai important sa tii cont de lectiile generate de esec." Asta spunea Bill Gates, care a invatat devreme ca celebrarile sunt distractive, dar lectiile dure ar trebui analizate cu atentie. In caz contrar, risti sa te cuprinda nebunia.
 
3. Aminteste-ti ca nu exista comenzi rapide
"Formula pentru succes: creste devreme, lucreaza din greu, prospera." Acesta este un sfat ce vine de la J. Paul Getty, care a apelat la o abordare traditionala pentru a conduce o afacere de succes. Intr-o epoca in care toate lumea cauta comenzile rapide, sa se imbogateasca rapid si oamenii sunt ursuzi daca nu sunt bogati inainte de varsta de 30 de ani, acesta serveste ca un momento bun.
 
4. Uita perfectiunea
"Nu crede ca esti de neoprit sau simplu de manevrat. Nu crede ca singura modalitate prin care afacerea ta va merge este prin intermediul perfectiunii. Nu urmari perfectiunea. Urmareste scopul", spunea Eike Batista al Braziliei, care a constatat ca nu perfectiunea este cea care trebuie cautata, ci succesul.
 
5. Bucura-te
"Distreaza-te. Jocul este mult mai placut atunci cand incerci sa faci mai mult decat sa faci bani", a subliniat Tony Hsieh, fondatorul Zappos. Atunci cand nu mai faci ceea ce iti place, dintr-o data nicio suma de bani nu mai are valoare. Exista mai multe care te fac bogat in afara de ani, iar daca faci asta corect, banii vor fi doar un perk.
 
6. Fii cu adevarat un antreprenor
"Daca vrei sa reusesti, ar trebui sa cauti cai noi, decat sa calatoresti pe caile uzate ale succesului acceptat", sfatuieste John D. Rockefeller, care spune ca antreprenoriatul este mai mult o raritate. In loc sa mergi pe un drum sigur, incearca ceva nou. Poti fi surprins.
 
7. Inceteaza sa te opresti singur
"Cel mai mare risc nu este sa iti asumi orice risc... Intr-o lume care se schimba foarte repede, singura strategie pentru a esua este sa nu iti asumi riscuri." Aceste cuvinte intelepte ale lui Mark Zuckerberg sunt, cu siguranta, demne de urmat. Fara risc, nu exista nicio rasplata. 
 
8. Ofera inapoi
"Trebuie sa existe un echilibru in viata. Un echilibru al afacerilor, familiei si oportunitatea de a invata si preda", spune Chuck Feeney. Oamenii care dau cel mai mult sunt antreprenori sau proprietari de afaceri. Fara echilibru, totul se destrama.
 
Sursa: inc.com
 


Tags: afaceriantreprenorimiliardaricrestere afacereafaceri de successfaturi afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
17 Ian 2023
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]