Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri fara frontiere pentru antreprenorii romani

de Idei de afaceri 30 Apr. 2015 4128
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conferinta "Romanian Business without Borders" se desfasoara in perioada 15-16 mai, la sediul Institutului Cultural Roman din Londra.

In cadrul evenimentului antreprenorii romani, cu afaceri inregistrate in Romania, intra in legatura atat cu antreprenori si/sau companii din UK (romani si straini), cat si cu autoritati ale Romaniei in UK.

Scopul evenimentului este sa creeze conexiuni intre antreprenori, potentiali investitori si oficialitati, sa contureze si sa intampine noii directii de business.

Speakerii vor vorbi atat despre tendinte de business, cat si despre cum si-au construit afaceri de succes in Marea Britanie.

Iata cativa dintre acestia: Emi Gal (CEO Brainient), George Betianu (Businessman UK), Mihaela Carmaciu (Director Consult Medical Consult Ltd), Dragos Teglas (Director artistic 13 shades of Romania) sau Viorel Raducanescu (Businessman UK).

Proiectul se concentreaza pe cateva domenii de interes - medical, IT, turism si mici producatori. S-a pus accentul pe acestea pentru a crea o noua tendinta prin care sa starnim interesul strainilor asupra Romaniei, incat sa ajunga sa cunoasca oamenii valorosi din aceste domenii. Totusi, conferinta de la Londra nu e doar pentru antreprenorii din cele 4 domenii, ci e pentru toti cei care isi doresc deschidere internationala.

Pe de alta parte, companiile mari pot sustine participarea tinerilor antreprenori romani prin achitarea taxei de participare pentru start-upuri.
Sursa: www.business24.ro



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriafacereantreprenoriromanian business without borders

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum pornesc o afacere fara experienta

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Teama in antreprenoriat este de inteles, insa nu este un lucru din cauza caruia sa nu incepi. Succesul antreprenorilor nu vine din cat de...

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

In ce domeniu sa incepi o afacere. Ce intrebari sa iti adresezi daca nu stii ce afacere sa deschizi

de Bianca Tila
21 Feb 2024
Ideile, teoria si determinarea sunt la locul potrivit, insa tot nu stii ce fel de afacere ar fi potrivita pentru tine? Aici intervenim noi cu cateva...

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]