Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum devenim profesionisti mai buni? Iata cativa pasi simpli!

de Maria Nicutar 18 Dec. 2012 3005
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi dintre noi nu sunt inca antreprenori si acest lucru ar putea oricand sa se schimbe. Pentru multi, viitorul este unul foarte clar si implica demararea unei afaceri. Pentru altii, viitorul ramane cariera, una cat mai infloritoare! Pentru cei care inca mai cauta reteta secreta pentru succes in viata profesionala, vestile sunt cat se poate de dure! Nu exista niciun secret, doar o serie de reguli pe care si cei mai mari afaceristi si carieristi le-au urmat de-a lungul vietii!

Pentru cei care cauta sa isi duca viata profesionala la un cu totul alt nivel, iata cateva reguli simple, cativa pasi peste care nu am putea sa trecem:

1. Nimic nu inlocuieste munca!
Iata prima regula de care sa tineti cont intotdeauna si raspunsul la unele dintre cele mai comune intrebari :"De ce el a reusit si eu inca nu?", "De ce nu am ajuns inca pe pozitia pe care mi-o doresc?", "Ce trebuie sa fac pentru a ajunge mai sus de atat?". Raspunsul este unul singur: mai multa munca!

2. Oricare ar fi tinta noastra, avem nevoie de o schema clara in functie de care sa ne conducem viata profesionala. Viziunea este sprijinita de obiective pe termen lung si obiectivele pe termen lung sunt sustinute de obiectivele pe termen scurt! Asa ca este esential sa iti impui obiective in mod strategic si sa fii cat se poate de serios cand vine vorba de indeplinirea lor.

3. Disciplina este esentiala. Nu te abate de la programul tau de lucru si invata-te sa bifezi sarcini in fiecare zi. Este un exercitiu esential!

4. Ajutorul este esential si el. Tineti minte faptul ca nimeni nu reuseste chiar pe cont propriu. Punem la socoteala si sfaturile si indrumarile celor cu mai multa experienta si modelele pe care ni le alegem din mediul de afaceri sau din viata profesionala la care visam.

5. Stagnarea nu duce nicaieri, ci ne scoate de tot din joc! Nu stagnati niciodata. Mergeti la cursuri si perfectionati-va abilitatile si competentele. Abonati-va la reviste si publicatii de profil, participati la sesiuni de networking si alegeti-va un mentor, chiar daca este vorba despre parintii vostri sau despre sefii vostri!


Mult succes si cariere prospere!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afacericarieracariere prospereviata profesionalaprofesionisti mai bunireguli pentru succes in cariera

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
05 Apr 2024
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
29 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]