Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Din stiinta asiatica, 7 trucuri care atrag bunastarea in viata ta

de Silviu-marian Banila 19 Apr. 2016 9282
3.53 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Obiceiurile sanatoase iti aduc energii pozitive, care la randul lor atrag bunastarea. Un sfat-cheie este sa va schimbati obiceiurile pentru a avea parte de mai multa prosperitate.

Iata 7 trucuri care atrag bunastarea in viata dvs., din stiinta asiatica numita feng-shui! Trucul 2 e foarte "tare", aplica-l negresit!

1. Bunastare pusa la ciorap
Suntem obisnuiti ca banii pe care ii avem sa vina si sa plece. Banii intra, facturile sunt platite – este un ciclu constant. A-ti energiza casa si viata inseamna sa investesti in ele. De aceea, este indicat sa faci depozite bancare. Acest lucru iti va da un sentiment de siguranta.

2. Simbolistica facturilor
Este important cum manevrezi facturile si banii de cheltuiala. Mai exact, in ce ii tii. Un portofel rosu ține „in miscare” finantele. Daca tii facturile intr-un cos sau intr-un dosar mic, acestea vor ramane mici. Pune niste sare de mare in portofel, pentru a atrage banii, dar si pentru a elimina oboseala de la serviciu.

3. Energie domestica
Daca esti consultant feng shui, pentru clientii care nu se mai simt bine in casa lor, care simt ca totul e invechit si plictisitor, solutia este inviorarea caminului cu vopsea proaspata, culori sugestive si, de asemenea, revitalizarea peisajului. Daca stau la casa, amenajarea gradinii va inconjura casa de energii pozitive.

4. Repararea energiilor fragmentate, rupte
Energiile fragmentate vin din lucrurile afectate fizic. De pilda, daca usa ta scartaie, asta te incarca cu energii negative. Daca vasele tale sunt ciobite, mananci la propriu energii viciate. Hainele, casa, masina, elementele de mobilier trebuie sa fie intr-o stare buna pentru a mentine un flux de energii sanatoase.

5. Revitalizarea imaginii
Schimbarea look-ului aduce cu sine prospetime. Pentru clientii care nu se mai simt bine in propria piele, care sunt adeptii unui stil vestimentar de ani de zile, le poti propune o schimbare a imaginii fizice – cum ar fi eliminarea kilogramelor in plus sau schimbarea frizurii. Schimbarea garderobei este de asemenea un element important.

6. Apropie energia banilor
“ Atunci cand mintea te lasa sa-ti doresti cu adevarat belsugul si genereaza hotarare, iar mediul inconjurator este imbunatatit prin Feng Shui, abundenta poate fi usor de atins.De asemenea, pentru a primi prosperitate, ofera mai mult din ce ai tu,”sunt de parare cei de la efengshui.ro

7. Importanta increderii
Pentru ca sfaturile tale sa functioneze, clientii trebuie sa creada in solutiile tale si sa isi doreasca sa se indeplineasca dorintele lor. in egala masura trebuie sa crezi si tu in principiile pe care le vei invata si pe care le vei impartasi mai departe pentru a ajuta oamenii.


Tags: energieenergii pozitivebunastareprosperitatebanifeng shui

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.53 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

Lumanari. Economisirea energiei in cazul productiei in masa

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
Economisirea energiei este o problema care trebuie luata in consideratie in cazul productiei in masa a lumanarilor. O metoda de turnare a...

De ce pierzi bani intr-o afacere mica?

de Camelia Diaconu
07 Mai 2019
Firmele mici se confrunta deseori cu probleme, fie de oridin financiar, fie administrativ. Inceperea unei afaceri mici, dar si intretinerea ei...

3 Modalitati prin care poti incepe o afacere chiar daca nu dispui de toti banii

de Camelia Diaconu
11 Apr 2019
Majoritatea oamenilor isi doresc sa porneasca o afacere proprie, insa foarte multi dintre ei renunta in punctul in care sunt discutate fondurile. Din...

Cum iti gestionezi eficient banii intr-o afacere

de Camelia Diaconu
30 Iul 2019
In prezent, partea financiara este unul dintre aspectele cele mai stresante ale vietii noastre. Este un subiect general valabil atat pentru angajati,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]