Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa din filantropie o parte din cultura companiei

de Alexandra Popescu 25 Aug. 2014 2490
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ca antreprenor, poate fi greu sa gasesti timp in programul tau pentru a privi inapoi. Lupti pentru un echilibru munca-viata sau iti imaginezi urmatorul pas care va propulsa succesul tau. Unii antreprenori se considera atat antreprenori, cat si filantropi, iar pentru a realiza o combintie intre cele doua exista cateva moduri care ar putea functiona.

 
Mai jos sunt prezentate 5 moduri usoare pentru tine si echipa ta pentru a reusi sa faci din filantropie o parte din cultura companiei. 
 
1. Talent
Expertiza si talentul sunt mai valoroase decat banii. Identifica un cuplu organizational de impact in care crezi si ofera-i o ora sau o zi pentru a impartasi expertiza ta. Ai putea evalua planul lor de afaceri, ai putea sa revizuiesti finantele sau sa ii ajuti sa isi dezvolte afacerea.
 
2. Timp
Este un fapt ca oamenii care sunt voluntari mai mult sunt, in general, mai sanatosi. Creeaza dupa-amieze sau zile in care intreaga ta echipa sa faca voluntariat impreuna cu tine. Exista site-uri care pot ajuta la identificarea unei nevoi locale sau poti ajunge la o organizatie care se bazeaza 100% pe voluntari pentru a construi diferite lucruri sau care isi ofera serviciile pentru curatenie. Dupa o astfel de experienta vei fi surprins cat de mult vei construi echipa moral atunci cand te intorci la comunitate.
 
3. Parteneriate
Poti ajuta la cresterea gradului de constientizare pentru o cauza de care esti pasionat pentru a crea un parteneriat cu compania ta sau cu propria viata. Ia in considerare donarea profitului dintr-o luna pentru o cauza nobila sau creeaza un produs pentru a creste constientizarea. Aceste fapte vor putea genera fonduri si , astfel, vei oferi si credibilitate organizatiei. 
 
4. Produse
Nu arunca zilnic lucruri pe care altii le-ar putea folosi. Aduna-ti echipa pentru a strange haine, electronice si multe alte produse utile pentru a le dona unei organizatii.
 
5. Bani
Banii sunt intotdeauna o modalitate de a participa la o cauza filantropica. Mica sau mare, fiecare donatie are un impact. Exista mai multe cauze nobile, asa ca este bine sa acorzi ceva timp pentru a le explora pe cele care inseamna ceva pentru tine. Iti pasa de sanatate, educatie, copii, salubritate sau mediu? Orice ar fi, este important sa te conectezi cu aceasta cauza intr-un mod semnificativ.
 
Mai poti privi si spre organizatiile mici. Sunt multe care fac munca indispensabila, dar este greu pentru oamenii obisnuiti sa inteleaga cel mai bun mod pentru a se conecta la un fond. In schimb, este bine sa ajungi la organizatiile mici si mijlocii, acolo unde talentul tau, bunurile, banii sau timpul vor merge intr-un lot mai mare. Organizatiile mici ofera o modalitate buna pentru tine sa vezi impactul a ceea ce faci sau oferi. Acest lucru te va motiva sa ramai implicat pe termen lung.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriantreprenoricompaniefilantropiedonatiivoluntariatacte caritabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
05 Apr 2024
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]