Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghiduri esentiale pentru stilul de viata dorit!

de Ilinca Dobrescu 26 Apr. 2013 3323
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrem sa traim bine, sa fim fericiti, sa fim linistiti, sa avem o viata plina de calm si pasiune. Vrem sa iubim si sa fim iubiti, sa fim sanatosi si noi si cei din jurul nostru. Vrem sa avem unitate si acord in familie. Vrem sa avem parte de inspiratie si creativitate la munca. Vrem sa fim buni in domeniul in care lucram, sa crestem, sa progresam, sa ne dezvoltam si din punct de vedere profesional si din punct de vedere personal.

Special pentru cei ce isi doresc echilibru in viata personala si un stil de viata superior, s-au lansat ghiduri speciale si la reduceri aduse de Iepuras:

Micul ghid al bunului crestin.
Stii cum sa eviti greselile de comportament religios? Micul ghid al bunului crestin iti poate fi de folos la inceput de drum. Blindat cu informatii ce raspund direct si clar intrebarilor tale, el iti ofera intr-un format tiparit, usor accesibil, invataturi legate de practicile religioase. Comanda acum ghidul de educatie crestina!

Mind Aerobics te ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile mentale, memoria, creativitatea si sa ai o stare generala pozitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si… sa asculti muzica!

1860 de secrete mici cu efecte mari, usor de aplicat, naturale, ieftine si eficiente iti rezolva acum probleme ce tin de bucatarie, vestimentatie casa si gradina. Testeaza-le acum!

Vindecarea cu Ki-Kou este un program usor si practic. Folosind tehnici simple, dar puternice, realizate in intimitatea propriei case, in doar cateva minute pe zi, ai putea distruge boala si suferintele din viata ta pentru totdeauna.

Ghidul practic pentru dezvoltarea corecta a personalitatii copilului tau - Solutiile corecte, sfaturile de care ai nevoie atunci cand vrei sa descifrezi corect temperamentul copilului tau, sa-i respecti unicitatea personalitatii, sa-i modelezi caracterul fara a-i incalca liberul arbitru.

Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos - Incepe chiar de azi o noua viata! Descopera acum solutia care te ajuta sa fii sanatos, sa nu te mai imbolnavesti, sa nu te mai simti obosit, irascibil, fara vlaga si sa ai antioxidanti naturali in corp, deci sa intarzii imbatranirea si moartea celulelor corpului tau.

Programul pentru imbunatatirea vederii. In doar cateva saptamani, ai putea sa vezi mai clar fara ochelari, fara interventii chirurgicale sau exercitii fizice intense! Incepe chiar acum Programul pentru imbunatatirea vederii!


Mai multe solutii pentru un stil de viata sanatos sunt disponibile aici, la oferta speciala din partea Iepurasului de Paste!



Tags: oferta de pastesolutii pentru un stil de viata sanatosstil de viata sanatos

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]