Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi ca sa ai parte de timp si pentru munca si pentru viata personala!

de Maria Nicutar 12 Iun. 2013 2387
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa le faci pe toate intr-un program de 24 de ore! Iata cea mai mare provocare cu care avem de-a face, in cele mai multe cazuri. Indiferent ca suntem carieristi, freelanceri sau afaceristi, tot acolo ajungem. Ajungem in punctul in care ne vom cauta echilibru!

Iata cateva sfaturi de care sa tineti cont pentru a va tine viata personala si viata profesionala in echilibru total:

1. Alcatuiti-va propria dvs piramida a dorintelor si nevoilor! Aveti nevoie de succes pe plan personal si pe plan profesional, aveti nevoie de liniste si fericire acasa, sa va cresteti copiii in mod armonios, dar si timp pentru cursurile de pilates care va ajuta sa dobanditi un corp de invidiat.

Stabiliti clar si fara rusine ce anume conteaza pentru dvs, daca este cazul sa reasezati lucrurile in cadrul piramidei si apoi alocati timp pentru fiecare dintre aceste aspecte. Unii vor avea copiii pe prim plan, altii vor avea cariera si apoi calatoriile. Altii vor pune accent pe spiritualitate si pasiuni!

2. Combinati activitatile atunci cand se poate. Se poate sa vreti sa va duceti copilul la lectii de inot. Nu are rost sa stati o ora degeaba, doar privind prin geam cum cel mic face sarituri. O veti face maxim 30 de minute si doar in primele cateva sedinte. Pentru restul, noi va recomandam sa va luati laptop-ul cu dvs, o tableta, agenda si un termos de cafea. O masa veti gasi cu siguranta.

De asemenea, puteti beneficia de timpul liber pentru a urma cursuri de fitness, tot in cadrul salii unde cel mic are lectiile de inot.

Iata un exemplu simplu a modului in care puteti combina activitatile pentru succes in echilibrarea celor doua aspecte: profi cu personal!

3. Nu mai pierdeti timpul! Nu ne dam seama, insa zilnic pierdem timp. Nu avem timp sa ii citim celui mic o poveste pentru ca l-am bagat in patut prea tarziu. De vina a fost ceasul ca se misca prea repede, sau poate ca au fost stirile de pe Facebook si feed-urile pe care ne-am incapatanat sa le citim in intregime.

Zilnic pierdem timp si esential este sa intelegem ca se poate si altfel. De fiecare data cand terminam sarcinile la timp sau chiar mai rapid, sansele sunt mai mari ca la finalul zilei, sa fi facut tot ce trebuia, cu maxim de relaxare si calm!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: echilibru in viataechilibru viata personala viata profesionala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]