Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Business Coaching: 4 expresii pe care sa le elimini din vocabularul tau

de Maria Nicutar 24 Oct. 2013 3832
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul de afaceri nu este locul potrivit pentru oricine. Si multi nu vor rezista pentru ca nu au starea de spirit necesara. Motivul? Nu inteleg faptul ca atitudinea si modul in care te prezinti conteaza mai mult decat ti-ai imagina.

Ce nu inteleg multi este ca un simplu mormait in timpul unei sesiuni de negocieri poate sa dea peste cap rezultatele pe care le asteptai si pe care, in alte conditii, chiar le-ai fi putut obtine.

Iata cateva cuvinte si expresii de care sa scapi din vocabularul tau pentru ca impresia pe care o lasi sa fie mereu una pozitiva si puternica:

1. "Pai...".
Daca ai reusit sa faci o impresie buna si apoi ai trantit un "pai..." de fata cu cineva, poti sa iti iei adio de la speranta ca vei ramane la fel de impunator in relatia cu acesta.

2. "Nu stiu!". Varianta pe care trebuie sa o alegi in defavoarea acestei expresii este "Nu stiu, insa ma voi interesa cat de curand." Dai dovada ca nu esti o persoana lenesa, comoda, neinteresata.

Daca folosesti aceasta expresia fata de un potential partener de afaceri, cu siguranta ca acesta ar putea sa isi imagineze cum va arata relatia voastra in viitor, cand va fi nevoie ca munca sa fie impartita frateste. Unul dintre voi s-ar putea sa se bazeze pe celalalt mai mult decat este cazul.

3. "Lasa ca merge si asa!". Ei bine, faceti cunostinta cu cea mai dezastruoasa expresie pe care ai putea s-o utilizezi. Arata ca aprobi munca de mantuiala. Iti place viteza si confortul si te multumesti cu mult mai putin de exceptional. Daca cumva folosesti aceasta expresie in mod constant, acest lucru spune multe despre tine si despre personalitatea ta. In acelasi timp, spune multe despre cum vor arata proiectele, echipele si afacerile conduse de tine!

4. "Negociez totul la sange intotdeauna." O alta fraza pe care sa nu o spui niciodata este aceasta. Nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu oameni care nu lasa nimic pe masa de negocieri. Tine minte ca negocierea presupune ca toate persoanele implicate in acest act sa iasa cu beneficii si castiguri cat mai apropiate de asteptarile si nevoile lor.

Mult succes si afaceri cat mai prospere!



sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceri prosperesucces in afaceriafaceri de succesexpresii afacericuvinte afacerinegocieri afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

7 sfaturi pentru succes in afaceri

de Florin Amariei
16 Iun 2021
Daca iti propui sa intri in afaceri si iti doresti sa ai parte de succes, atunci ar fi bine sa citesti aceste 7 sfaturi. Nu iti va ocupa mult timp,...

Ce inseamna succes in afaceri?

de Camelia Diaconu
08 Apr 2021
Ti-ai pus vreodata intrebarea sincera „Oare ce inseamna sa ai succes in afaceri”? Dincolo de toate operatiunile pe care trebuie sa le faci,...

Succes in afacerile online. Cum il obtinem?

de Florin Amariei
29 Ian 2020
Daca ai o pasiune, o idee intreprinzatoare sau macar un pic de spirit comercial, obtii usor venituri generoase in cateva luni. Ori, de ce nu, poti...

3 lucruri pe care le fac oamenii de succes in afaceri. Imita-i!

de Catalin Chivu
13 Mar 2015
Vrei sa fii si tu un om de succes in afaceri si in viata de zi cu zi?  Iata 3 lucruri pe care le fac oamenii de succes in afaceri si pe care le...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]