Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa utilizezi energia pozitiva pentru a genera succesul in afaceri

de Alexandra Popescu 10 Aug. 2014 2963
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In afaceri ai nevoie de multe competente si abilitati, insa energia poate fi elementul care iti da putere sa muncesti. Campul de energie din jurul tau poate fi simtit de ceilalti. Fara sa spui nimic, poti emite un sentiment de pace, calm si alte simturi pozitive care pot inspira, imbunatati si energiza oamenii cu care intri in contact.

 
Insa poti sa respingi oamenii oferindu-le vibratii negative, cum sunt tensiunea, anxietatea sau furia. Acestia se numesc vampiri energetici. Ei te sleiesc pur si simplu de energie si te simti deprimat, uzat si obosit.
 
Fa tot ce poti pentru a nu fi o astfel de persoana. Daca doresti sa reusesti in afaceri si in viata, trebuie sa fii magnetic, placut si toti ceilalti sa doreasca sa fie in jurul tau. Trebuie sa emiti energie pozitiva. Iata cateva sfaturi cu privire la acest lucru.
 
Schimba-ti gandurile
In cazul in care gandesti negativ, trebuie sa te opresti. Concentreaza-te pe lucrurile pozitive care se intampla in jurul tau. Nu trebuie sa fii o victima, compatimindu-te incontinuu. Trebuie sa inlaturi aceste ganduri si sa crezi ca vei reusi. Trebuie sa te gandesti ca alti oameni nu au ce ai tu, nu au ajuns unde tu ai reusit, nu detin compania pe care tu o conduci cu atata placere. Trebuie sa te consideri un norocos.
 
Imbunatateste-ti starea de spirit
Asculta muzica buna. Razi cu cineva care te face sa te simti bine. Incearca sa iti satisfaci unele nevoi atunci cand ai oportunitatea. Sau poti avea 3 minute de meditatie pozitiva pe zi. Acest lucru inseamna sa uiti de distrageri, evitandu-le pe cat de mult posibil, sa te relaxezi si sa te concentrezi pe o imagine frumoasa care iti da putere, cum este un apus de soare sau o cascada. Trei minute pot fi decisive pentru a vizualiza lucruri frumoase.
 
Ai grija de corpul tau
Fa exercitii fizice. Acestea genereaza endorfine, care actioneaza ca morfina in organism si care declanseaza sentimente pozitive. Mananca fructe, legume si alte alimente sanatoase. Evita zaharul si alimentele procesate, limiteaza consumul de alcool si cafeina.
 
Trateaza-i bine pe ceilalti 
Nu barfi. Vezi cum ii poti ajuta pe ceilalti si adauga ceva pozitiv mediului tau. Concentreaza-te pe ceea ce ai, iar daca admiri pe cineva, invata de la el. Invidia si gelozia creeaza energie negativa.
 
In viata antreprenoriala, energia pozitiva ajuta nu doar in relatiile cu ceilalti, dar ajuta si la prosperitatea afacerii si la crearea unor parteneriate care ar putea fi decisive in viitor. Incearca sa eviti pe cat posibil lucrurile care genereaza energie negativa, barfele, gandurile negative, neincrederea, invidia. Infrumuseteaza-ti fiecare zi cu lucruri frumoase, pozitive, care te fac sa zambesti, sa razi cu lacrimi, sa vrei sa iti traiesti viata. Daca te simti bine tot timpul, afacerile sunt si ele de succes.
 
Sursa: inc.com
 


Tags: afaceriantreprenorisfaturi afacerisucces in afaceriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
17 Ian 2023
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]