Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta in functie de anotimpuri, cea mai interesanta arma in 2013!

de Adela Simonescu 25 Ian. 2013 2758
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Armele nu trebuie intotdeauna sa raneasca, sa distruga, sa faca pagube. Desigur, daca discutam despre paguba la ... kilograme, atunci sa ii dam inainte cu tot avantul. O arma pe care ne-o dorim in 2013 este dieta in functie de anotimpuri. Vrem sa stim ce sa mancam, in ce cantitati, cand si cum sa ne preparam mesele pentru ca intreg corpul sa isi ia cantitatea optima de nutrienti si sa isi lase kilogramele in urma cat mai rapid si simplu.

In mod real, multi romani si multi straini viseaza cu nerabdare la ziua in care vor incapea in hainele de acum trei ani, de acum cinci ani, poate si in cele de acum zece ani. La urma urmei, cine spune ca daca inaintezi in varsta trebuie sa iei si surplus de kilograme. De ce nu am arata si noi la fel ca unele celebritati care se mandresc cu siluetele lor de invidiat.

Pentru cei curiosi, iata si cateva informatii referitoare la dieta in functie de anotimpuri, conform specialistilor din domeniu:

"Secretul vechi de 3000 de ani pentru o sanatate puternica si o silueta de invidiat ...
 
Noi cercetari sugereaza ca temelia pentru o stare buna de sanatate se afla intr-un regim secret, bazat pe schimbarea anotimpurilor dintr-un an... iar medicii care s-au ocupat de cercetari au ramas surprinsi de rezultate!  

Acest lucru poate parea o idee noua pentru tine si pentru mine, dar Dieta in functiede  anotimpuri a fost folosita din generatie in generatie de oameni din Orientul Indepartat vreme de peste 3.000 de ani... cu ajutorul ei au putut fi prevenite boli ale vezicii biliare si tulburari hepatice, probleme cardiace si pulmonare, precum si obezitatea.
 
Acum poti si tu descoperi aceasta dieta antica, naturala, venita din Extremul Orient (impreuna cu cele mai recente studii referitoare la sanatate si nutritie), intr-o lucrare lansata in premiera - Secretele dietei in functie de anotimpuri. In opinia noastra, acest CD contine dieta cea mai puternica, usor de inteles si naturala care a fost publicata vreodata."

Iata cateva informatii valoroase pentru cei care cocheteaza cu ideea de a urma o dieta in 2013. Pentru mai multe detalii, aveti la dispozitie ghidul "Secretele dietei in functie de anotimpuri!">>>


Tags: secretele dietei in functie de anotimpuridieta anotimpuridieta antica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]