Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Manuscrisul antic care dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata!

de Ilinca Dobrescu 16 Ian. 2013 3155
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Urmam tratamente numeroase si uneori realizam ca totul nu are niciun sens. Luam pastile si mergem la kinetoterapie, suferim operatii chirurgicale si incercam si aromoterapie. Uneori, nicio forma de terapie pare sa nu mai dea rezultatele pe care le asteptam.

In acest timp, o forma de vindecare nou descoperita ar putea sa dea roade. Ki-Kou este numele terapiei care incepe sa prinda din ce in ce mai multa atentie din partea multor romani si straini. Este vorba despre o serie de tehnici de respiratie fara efecte adverse sau contraindicatii, fara costuri si fara necesitatea de a ne deplasa in cadrul unitatilor medicale.

Pentru cei interesati, Ki-Kou poate sa vindece sau sa amelioreze boli si afectiuni numeroase si cat se poate de complexe. Specialistii afirma faptul ca aceste tehnici de respiratie ar putea trata cancerul, virusii, ulcere, boli de inima, artrita, impotenta si neplacerile de la menopauza.

In mod real, din ce in ce mai multi oameni de stiinta, doctori si cercetatori afirma faptul ca respiratia joaca un rol enorm in medicina de astazi. Si sceptici sunt destui, insa cercetarile si dovezile confirmate in reviste medicale importante din intreaga lume le diminueaza vizibilitatea mesajelor.

Si adevarul este ca si noi cunoastem cazuri de persoane grav bolnave si care s-au vindecat cu ajutorul plantelor, cu ajutorul tehnicilor de yoga sau doar prin auto-sugestie. In cazul de fata discutam despre tehnici simple de respiratie, tehnici care ne pot ajuta sa scapam de neplaceri minore sau de boli grave si care nu ne permit sa ducem o viata cat se poate de implinita, de calitate inalta.

Noi va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceste tehnici de respiratie si poate chiar sa le testati. S-ar putea sa va placa si sa observati rezultate uimitoare, la fel ca si ceilalti care au incercat, din curiozitate sau disperati sa isi gaseasca o solutie rapida, simpla si necostisitoare!



Tags: tehnici de respiratieki-kourespiratie ki-kou

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]