Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rezultate excelente in afaceri? Motivati membrii echipei!

de Stanciu Ioana 07 Ian. 2016 7343
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In functie de situatie, managerul va trebui sa atinga obiectivele proiectului cu oameni care nu au experienta necesara sau care pur si simplu nu doresc sa depuna energie pentru realizarea proiectului.

De multe ori, membrii unei echipe de proiect nu sunt desemnati in functie de abilitati si de experienta, ci de disponibilitate. Acest lucru inseamna ca unele persoane nu sunt dispuse sa lucreze conform standardelor de calitate asteptate.

In alte cazuri, persoanele din echipa au si alte responsabilitati, legate de jobul curent, dar nu au si energia sau timpul necesar pentru a-si duce la indeplinire sarcinile proiectului. Pentru a rezolva aceste situatii, motivatia este cheia.

Pe langa cunostinte si abilitati, persoanele implicate in proiect trebuie sa aiba si motivatia necesara. Modul in care oamenii lucreaza intr-un proiect si relatiile care se creeaza intre acestia au un impact important asupra rezultatelor proiectului.

Dupa formarea echipei de proiect, membrii isi creeaza o identitate proprie diferita de cea a identitatilor separate ale celor care alcatuiesc echipa.

Echipele care impartasesc valori comune si care au descoperit moduri de lucru care functioneaza pentru toata lumea sunt puternice si vor atinge ceea ce isi propun. Mare parte din satisfactia unei echipe provine din sentimentul de apartenenta si recunoasterea contributiei fiecarui membru la atingerea obiectivelor.

De multe ori, chiar daca persoanele implicate au interese si asteptari diferite, vor fi dornice sa lucreze impreuna pentru a face schimb de experienta si pentru a-si imbunatati modul de lucru.

De exemplu, intr-un proiect ce are ca scop reducerea violentei juvenile intr-o comunitate pot fi implicati profesori, parinti, doctori, politisti si membri ai orga nizatiilor de tineri.

Liantul care ar putea lega membrii echipei este dorinta de a creste nivelul de securitate in comunitatea locala. Atunci cand echipa isi concentreaza eforturile pentru a atinge obiectivele proiectului, energia lor conduce la rezultate extraordinare, peste asteptarile tuturor.


Tags: afaceriechipamanagementmanager

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
05 Apr 2024
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
29 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]