Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere inceputa cu doar 40 de lei. Veniturile sunt acum de 150.000 de euro pe an

de Alina Constantinescu 15 Nov. 2016 6147
3.31 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa incepi propria afacere necesita nu doar multa munca, ci si pasiune, ambitie si motivare. Astazi va prezentam povestea unei tinere din Cluj care a inceput propria afacere din pasiune pentru bijuteriile unice, personalizate, realizate manual.

La doar 24 de ani, o tanara din Cluj are o afacere online cu bijuterii handmade. Produsul care a lansat practic afacerea a fost un pandativ din sticla in care este inserat puf de papadie. Aceasta pasiune pentru bijuteriile realizate manual i-a adus venituri de aproximativ 150.000 de euro pe an.

Povestea afacerii incepe acum 5 ani, cand acesta era studenta la Facultatea de Litere din Cluj. A inceput sa confectioneze bijuterii handmade si a creat un blog unde a postat poze cu produsele realizate. Pe langa blog, le vindea la targuri, iar doi mai tariu a infiintat propriul magazin onlinem Felicity Store.

Cu doar 40 de lei a cumparat lanturi, zale, cheite, etc. si s-a pus pe treaba. Tot timpul a rulat banii, ce a castigat a investit mai departe. Banii castigati din vanzarea produselor i-a investit in promovare pe GoogleAdWords si Facebook, a lansat promotii in care a testat piata si cererea.

La sfarsitul anului trecut si-a mutat productia intr-un atelier de 90 de metri patrati in centrul Clujului. Aici, din mainile a 6 angajati ies pandantive, inele, bratari si lantisoare in stil vintage.

Produsul care a lansat practic toata afacerea - un pandativ din sticla cu puf de papadie in interior

"In 2015, dupa Craciun, ramasese un smoc de papadie din vara, intr-o cutiuta, pe care l-am descoperit dupa curatenia din atelier. Tocmai vorbisem cu sticlarul despre ideiile mele legate de bijuterii din sticla si primisem cateva recipiente de sticla. Asa a aparut ideea.
 
A fost o nebunie si practic un boom al vanzarilor, aveam liste de asteptare pentru produs si a trebuit sa astept pana in aprilie cand a iesit puful de papadie sa pot onora comenzile. Mai aveam un pic si incepeam sa plantez papadie. Nimeni nu cumpara produsul ca sa se asorteze la ceva, cumpara pentru idee. Mai mult de atat, am vandut foarte mult produsul acesta, si in continuare este cererea cea mai mare pe acest produs.", explica tanara pentru startupcafe.ro




Tags: afacere handmadeafacere cu bani putinibijuterii handmadeafacere mica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.31 din 5 - 13 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]