Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antreprenoare la doar 21 de ani

de Alina Cotae 01 Dec. 2010 4981
3.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Alexandra Popa, o tanara de 26 de ani, si-a inceput propria afacere in urma cu cinci ani, pe cand avea doar 21 de ani. A deschis o societate prin care comercializeaza incaltaminte din import.

In scurt timp, datorita faptului ca s-a dedicat proiectului si a excelat ca antreprenor, afacerea s-a dovedit a fi una profitabila. „Practic, fac si achizitii si vanzari. Furnizorii sunt fabrici din strainatate, iar clientii mei sunt lanturi cunoscute de magazine si supermarketuri”, spune ea.

In cele din urma a luat decizia sa isi diversifice portofoliul, lansandu-se si in comertul cu articole de fashion. Prin urmare, dupa ce a facut o investitie de 15.000 de Euro, a deschis portalul idealboutique.ro. „Am vrut o noua provocare pe plan profesional si, mai ales intr-un domeniu care imi place, ca oricarei femei”, precizeaza Alexandra.

Datorita nivelului de adrenalina ridicat pe care il au toti antreprenorii, ea a simtit nevoia sa demareze aceasta noua afacere. Pe langa aceasta, Alexandra a facut corelatii cu prima ei afacere, riscand mai mult de aceasta data, in mare parte pentru a se apropia de consumatorii finali.

Atat idealboutique.ro, cat si prima firma, sunt importatori directi ai produselor pe care le comercializeaza. Asadar clientii au mai multe avantaje. „Diferenta este ca in cazul Ideal Boutique ne adresam cosumatorului final, pe cand in cazul celalalt doar intermediem produsele, neavand contact direct cu cumparatorul”, explica antreprenoarea.

In urma studiului efectuat asupra pietei de desfacere vizata, Alexandra a realizat un plan de afaceri cu o atenuare a investitiei in nu mai putin de sase luni. „Mi s-a parut rezonabil. Bineinteles, conditiile s-au mai schimbat fata de acum jumatate de an cand am pornit, dar sunt aproape de ce am previzionat”, ne impartaseste ea.

Printre planurile cele mai insemnate de viitor ale antreprenoarei se afla lansarea unui lant de magazine in care sa distribuie produsele disponibile in momentul de fata doar online, pe idealboutique.ro.

 



Tags: antreprenoareideal boutique

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Descopera secretele unei afaceri apicole de la o antreprenoare din judetul Olt!

de Botezatu Razvan
25 Apr 2017
Romania detine un climat favorabil si conditii optime pentru productii intensive de miere. Lucrul cu albinele nu este dificil, trebuie doar...

Cum au reusit doua antreprenoare sa isi deschida propriile afaceri cu flori

de Marinache Paula
01 Feb 2017
In 2015, Andra Iordan in varsta de 27 de ani a renuntat la locul de munca din firma de proiectare in care a lucrat timp de patru ani pentru a...

Afaceri cu obiecte handmade - Interviu cu Dana Dragomir, antreprenoare din domeniu

de Zenobia Badescu
03 Sep 2011
Dana Dragomir din Bucureşti este la primele sale încercări de a crea mărţişoare. „Îmi doresc să explorez ceva mai mult acest domeniu”,...

Povestea unei antreprenoare de succes

de Alina Cotae
29 Nov 2010
Simona Necula, o buzoianca de 38 de ani, a ales sa faca ceea ce ii place, si anume sa creasca albine. A mizat pe posibilitatea de a ajunge la 90...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]