Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Filme pe care trebuie sa le vada orice antreprenor

de Camelia Diaconu 19 Iul. 2018 8826
3.93 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice tanar antreprenor are nevoie de motivatie, iar de multe ori, aceasta vine de unde te astepti mai putin. Poti citi o multime de carti, la fel cum poti participa la numeroase cursuri de devoltare personala, insa, daca ceea ce vezi nu te aprinde suficient de tare, inseamna ca locul tau nu este acolo. Ei bine, lumea cinematografica iti poate deschide multe orizonturi, iti poate sugera idei la care nu te-ai fi gandit sau chiar iti poate da ponturi tocmai bune de lansat in afaceri.

Filme pe care este musai sa le vezi daca te gandesti sa iti deschizi o afacere
 

Sunt cele mai relevante productii, care iti pot sugera o serie de idei valoroase. Le poti vedea oricand, insa daca alegi sa le vizionezi inainte de a demara orice afacere, vei vedea ca pornesti cu alt entuziasm. Nimic nu pica gratuit din cer, asa ca, informeaza-te in orice masura poti.
 
The Social Network - Reteau sociala. Este filmul care te va ajuta sa iti dai seama ca nu exista nicio viata fara dusmani. Este imposibil sa ai un numar mare de prieteni si sa nu ai si cativa dusmani pe langa. Faima si banii pe care ii castigi in urma unei afaceri te poate aduce in situatia in care relatiile personale, interumane, sa fie afectate. Asta este si povestea filmului pe care trebuie neaparat sa il vezi.
 
Wall Street - Este filmul care te va ajuta sa iti dai seama ca succesul nu vine peste noapte si ca nu intotdeauna este indicat sa fii lacom. A pornit de la fapte reale si a starnit adevarate controverse in toata lumea.
 
The Aviator - Aviatorul. In timp ce unii oameni doar viseaza, altii se apuca sa isi construiasca un viitor. Filmul te va ajuta sa iti dai seama ca nu ai timp de pierdut si ca este timpul sa iti depasesti fricile si limitele, pentru a ajunge acolo unde iti doresti.
 
In the Pursit of Happyness - In cautarea fericirii. Te va indemna sa faci ceea ce iti doresti, cand vrei si cum vrei. Sa nu dai voie persoanelor din jur sa te desconsidere, sa te descurajeze. Pentru orice vis, trebuie sa lupti. Orice iti doresti, trebui sa obtii. Asta este si povestea filmului care prezinta in prim plan un personaj care incearca tot mai mult sa supravietuiasca intr-o lume plina de lipsuri materiale. 
 
Baby Boom - Filmul pe care trebuie sa il vezi daca viata ti se imparte intre job, cariera si familie. Trebuie sa inveti sa iti pastrezi un echilibru constant intre familie si cariera.
 
Forrest Gump - Este pelicula care iti va schimba gandirea in totalitate. O persoana cu un grad scazut de inteligenta, cu un handicap, reuseste sa obtina si sa realizeze numeroase lucruri, doar pentru faptul ca are o dorinta absoluta. Asta inseamna ca oricine isi poate vedea visul cu ochii, important este sa nu renunti.
 
The Corporation - Vei invata cum s-au nascut, dar si cum s-au dezvoltat marile corporatii ale timpului nostru. In aceeasi masura, vei afla si in ce fel te impacteaza munca de zi cu zi intr-o corporatie. 
 


Tags: filme de vizionatcele mai bune filme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.93 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]