Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La 26 de ani are o afacere cu genti pictate manual

de Alina Constantinescu 18 Nov. 2016 3693
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Interesul pentru produsele unicat, lucrate manual este tot mai mare, afacerile cu genti handmade reprezentand o sursa suplimentara de venit pentru cei care indraznesc sa intre in lumea antreprenoriatului.

Dupa ce a absolvit in 2014 Universitatea de Arhitectura, Armina Letitia Polosan s-a angajat ca profesor de germana la Cambridge School of Bucharest. Fiind pasionata de accesoriile handmade, in paralel cu locul de munca si-a deschis o afacere cu genti pictate manual. A investit 7.000 de euro.

”In ultimii 2-3 ani, majoritatea hainelor si accesoriilor mele erau personalizate intr-un fel. Imediat ce imi cumparam o rochie, o geanta, o pereche de sandale, imi dadeam seama ca le-as putea <imbunatati> si astfel ajungeam sa le pictez. Rochiile primeau o floare, o spirala, gentile modele abstracte, dantela eleganta sau cel mai adesea flori.

Pentru ca toate accesoriile mele erau foarte apreciate, cei apropiati au inceput sa isi doreasca asemenenea produse si apelau la mine pentru a le personaliza.

Daca sora mea, prietenele ei si ale mele, colegele isi doresc asemenea produse, oare nu sunt si multe alte persoane? Asa ca in vara anului trecut m-am vazut cu un nou proiect. O initiativa proprie, cu finantare proprie. Un proiect foarte important, primul proiect pentru mine, pe sufletul meu: cel de a pune bazele Lyria.ro”, povesteste Armina pentru miciproducatori.ro.

In functie de model, preturile variaza intre 240 si 650 de lei. Pe langa gentile unicat, acum a inceput sa realizeze si portofele din piele, decorate in mod similar.

Inspiratia vine de oriunde: din natura, din amintiri frumoase, din viata de zi cu zi.

Publicul tinta este reprezentat de femei cu varste intre 25 si 40 de ani, ”puternice, non-conformiste, hotarate sa iasa din tipare si increzatoare in fortele proprii", asa cum spune Armina.

In viitor doreste sa isi extinda portofoliul, lasand o linie de genti pentru mirese si sa deschida un atelier.

Gentile unicat le vinde in Romania, dar si in Anglia, Germania, SUA sau Hong Kong.




Tags: afacere cu gentigenti handmadegenti pictateafacere handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]