Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magda Bei, CEO Graphtec Design: 'Afacerile se fac cu si din iubire de oameni si este felul meu de a-mi construi echipa'

de Alina Constantinescu 25 Mai. 2017 11261
4.28 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre antreprenoarele care cerceteaza de ani buni piata externa in scopul extinderii afacerii sale este Magda Bei, care la varsta de numai 24 de ani a reusit sa transforme o idee intr-o afacere de cateva milioane de euro, cu un imprumut de doar 5.000 de dolari. 'Afacerile se fac cu si din iubire de oameni si este felul meu de a-mi construi echipa', spune Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanta si Ambasador Elite Business Women.

A avut o idee de afaceri care s-a transformat peste ani in milioane de euro

Inca din vremea studentiei isi dorea propria afacere. A pornit activitatea cu doi salariati, intr-o casa detinuta de parintii sai, spatiu care a constituit sediul companiei timp de cinci ani. De atunci au trecut aproape 20 de ani, iar ambitia, determinarea, increderea si curajul au adus-o pe culmile succesului. Compania sa de productie de mobilier comercial customizat, Graphtec Design, a contribuit la imbunatatirea identitatii vizuale pentru companii multinationale de top, precum Coca Cola, Phillip Morris, Imaginarium, Doncafe, British American Tobacco, Roberto Bravo si Lukoil.

Povestea ei poate inspira si motiva femeile din Romania sa isi dezvolte propriile afaceri

"Antreprenoriatul e un parcurs pavat cu satisfactii, dar in spatele fiecarui succes sunt temeri de om obisnuit, pierderi, renuntari, sanatate zdruncinata.

Compania noastra a luat fiinta in 1998, in timp ce, calatorind prin lume, am primit in dar de la prieteni de suflet o idee si 5000$ imprumut pentru 5 ani. Pentru ca eram la a patra incercare de business personal, la numai 24 de ani, impreuna cu sotul meu, un om minunat, si un baietel de doar 4 ani, aveam deja un minim de cunoastere in domeniul afacerilor.", poveste antreprenoarea.

Un antreprenor de succes are intotdeauna in spatele sau o echipa puternica

Magda Bei coordoneaza o echipa de peste 120 de profesionisti, iar portofoliul sau are peste 36.000 de tipuri de produse durabile care fac afacerea mai vizibila prin identitate si vizibilitate corect pozitionate pe piata. Cu pasiune, seriozitate si tenacitate a obtinut rezultate spectaculoase.

Magda Bei a reusit sa stabileasca parteneriate internationale si sa-si extinda afacerea in Marea Britanie

Totodata, femeia de afaceri este implicata in mai multe actiuni de promovare a afacerilor coordonate de doamnele din Romania, in scopul internationalizarii lor si incurajeaza mii de femei sa-si deschida un business.



Tags: magba beigraphtec design

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 5 - 18 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]