Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere care implica originalitate si creativitate: felicitari handmade

de Alina Constantinescu 18 Ian. 2021 6766
4.42 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este posibil sa demaram o afacere de succes pornind doar de la cateva coli de carton si un cutter? Desi pare incredibil, raspunsul este "DA". Pentru a avea succes in afaceri trebuie sa ai originalitate si creativitate.

Desi tehnica de realizare a felicitarilor este simpla, acestea sunt adevarate opere de arta ce inglobeaza multa creativitate, originalitate si bun-gust. Un exemplu de succes in acest sens este cazul Luizei Rosu, care realizeaza felicitari handmade. Este o afacere care presupune pasiune, indemanare, atentie si rabdare.

“Tehnica de lucru este extraordinar de simpla”, explica Luiza Rosu. “In principiu, totul se bazeaza pe un tipar, in fapt un simplu desen trasat pe carton care trebuie decupat manual cu ajutorul cutter-ului.

Odata ce ai acest tipar, poti spune ca ai rezolvat pe trei sferturi problema. Nu este vorba aici de indemanare, ci mai mult de atentie si rabdare, pentru ca e suficient sa te grabesti putin cu decuparea si asta se va vedea imediat in calitatea taieturilor.

In plus, trebuie sa recunosc, exista si unele mici secrete, legate de suprafata-suport pe care lucrezi sau de tehnica realizarii cerculetelor de 1-3 mm diametru (care imita ninsoarea) – ca sa dau doar doua exemple.

Aceste mici secrete permit obtinerea unor taieturi perfecte si, cand spun perfecte, nu exagerez deloc: oricine vede aceste felicitari isi inchipuie ca sunt decupate industrial, printr-un procedeu mecanic, dar nu-i adevarat. Sunt realizate 100% manual.”

Modelele sunt foarte diverse si au grade de complexitate diferite. Unele necesita 5 minute de munca, altele (mai complete) chiar 30. Pretul cerut: intre 15 si 35 de lei, in functie de model.

Vrei sa demarati si dvs. aceasta afacere? Cumparati cateva bucati de carton de lux, amenajati-va un mic spatiu de lucru pe o masa din apartamentul dvs., inarmati-va cu un cutter si cu putina rabdare si in 10-20 de minute veti obtine prima dvs. felicitare.

Nu aveti nevoie de nicio pregatire speciala, va trebuie doar un pic de exercitiu pana va familiarizati cu tehnica de lucru.
Felicitarile pot fi comercializate in florarii, librarii, magazine de cadouri, mall-uri, galerii comerciale sau hoteluri.

Sursa: afacerilacheie.net


Tags: felciitari handmadeafacere handmadeafacere simplaafacere mica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]