Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un business care prinde avant in Romania

de Alina Constantinescu 10 Nov. 2016 14261
3.78 din 61 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O noua afacere a luat amploare un Romania: cea cu burgeri preparati cu ingrediente naturale, care se vand din food truck-uri, masini care isi schimba periodic locatia. Deoarece tot mai multi romani sunt preocupati de un stil de viata sanatos, o afacere cu burgeri vanduti din masina (burger truck) poate fi lovitura momentului.

Pentru aceasta afacere aveti nevoie de cateva zeci de mii de euro pentru a cumpara masina in care veti prepara si din care veti vinde burgerii. Iata povestea afacerii Urban Burgen, lansata anul trecut de o familie din Romania.

Bogdan si Cristina Voicu (30 ani) sunt de 12 ani in lumea antreprenoriatului, timp in care au pus bazele mai multor start-up-uri in diferite domenii, de la servicii de infrumusetare, servicii online si pana la servicii de natura medicala.

Anul trecut au investit 60.000 de euro in afacerea Urban Burger, din care mare parte, 75%, a fost cheltuita pe achizitionarea masinii din care vand burgerii, iar restul pe branding, retete si acte.

Meniul cuprinde 6 burgeri, care costa intre 17 lei si 22 lei. Burgerii sunt mereu proaspeti si nu contin E-uri, conservanti sau aditivi alimentari.

"Fiecare reteta este unica, incepand cu amestecul de carne si condimente, pana la sosuri sau salate. Burgerii nostri sunt deliciosi si mai sanatosi decat cei de tipul fast-food. Ingredientele sunt atent selectionate, iar sosurile sunt facute in-house, pentru a multumi gusturile clientilor nostri. Mai mult, datorita mobilitatii noastre prin intermediul a Burger Truck, ii poti achizitiona din locuri diverse sau putem ajunge chiar la tine.", se precizeaza pe site-ul www.urbanburger.ro.

In medie vand 4.000 de burgeri pe luna, ceea ce inseamna 133 de burgeri pe zi.

"Consideram ca un business corect se naste dintr-o combinatie de nevoie si placere urmata de multa seriozitate, nevoia de a face ceva cu sau in viata ta si placerea de a face ce iti place. Am functionat mereu in aceasta filozofie de viata si am incercat ca atunci cand facem ceva, sa o facem bine, lucru care sta la baza fiecarei reusite", explica cei doi soti antreprenori pentru wall-street.ro.



Tags: afacere cu burgeriurban burgerafacere profitabilastart-up

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.78 din 5 - 61 voturi.

Articole conexe

De la mere la trandafiri ... in borcane - afacere profitabila de familie

de Stefania Tanase
11 Sep 2015
Pentru ca trandafirii sunt cunoscuti nu numai pentru frumusetea lor, dar si pentru produsele delicioase care se pot realiza prin procesarea lor,...

Este Wall Street cel mai bun incubator de start-up-uri?

de Alexandra Popescu
11 Aug 2014
De Wall Street au auzit foarte multi oameni, mai ales de cand Leonardo DiCaprio a interpretat celebrul rol in filmul Lupul de pe Wall Street....

6 start-up-uri inedite, care au cunoscut succesul suprem

de Alexandra Popescu
09 Aug 2014
Multe start-up-uri incep din pasiune, ceea ce inseamna ca unele dintre acestea au fost demarate de antreprenori destul de inventivi. Daca ai o idee...

Aveti 19.62 lei? Incepeti chiar astazi o afacere profitabila cu melci!

de Robert Bratu
21 Ian 2011
De ce sa cresteti melci? •    Pentru ca profitul dvs. este de 13.700 euro/an. •    Pentru ca melcii se...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]