Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un vis devenit realitate: la 34 de ani are o afacere cu sapunuri naturale

de Alina Constantinescu 29 Sep. 2016 3949
3.95 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Realizarea de sapunuri naturale poate fi o afacere de succes pentru ca tot mai multi romani isi indreapta atentia spre produsele bio. Asadar, pentru aceasta afacere ingredientele necesare au un pret modic, nu ai nevoie de un spatiu mare de depozitare iar activitatea este placuta.

Silvia Sirbu si David Badea s-au mutat in satul Hartagani, judetul Hunedoara, in urma cu 7 ani, deoarece au vrut sa scape de agitatia din orasele mari. Se simt aproape de natura, le place simplitatea si linistea pe care viata la tara o poate oferi.

Inainte sa se mute la tara, Silvia Sirbu, in varsta de 34 de ani, a lucrat la birou dar si pe santier. Acum, dupa terminarea treburilor din gospadarie, prepara sapun ca pe vremea bunicilor si confectioneaza felicitari din hartie.

A cumparat un ghid practic si a invatat cum sa realizeze sapunuri din uleiuri vegetale si lapte de capra, despre care se stie ca este bogat in proteine si foarte apreciat pentru ten si piele.

"Mi-am luat un ghid practic si am invatat sa facem sapun. Nu e foarte, foarte complicat, oamenii faceau chestia asta si inainte din lesie si untura de porc, e cam acelasi procedeu, numai ca sunt uleiuri vegetale. In general oamenii isi doresc un impact si sa aiba imediat rezultat. Nu exista asa ceva si lucrul bun facut si lucrurile bune se vor vedea in timp, n-ai cum sa le vezi acuma. Le vor vedea copiii mei, eu nu voi avea timp sa le vad. Noi facem si sapun cu lapte de capra, avem caprita acolo si cele mai cautate si cele mai bogate si cele mai faine sapunuri si cele mai delicate sunt cele cu lapte de capra, pentru ca proteinele din lapte de capra sunt foarte bune pentru ten si pentru piele.", a declarat Silvia Sirbu pentru digi24.ro.

Daca esti pasionata de produsele cosmetice naturale ai incredere in tine si incepe aceasta afacere. Investitia incepe de la cateva sute de euro si ajunge pana la 3.000 de euro, in functie de cantitatea produsa.

Pretul unui sapun bio este de 2-3 ori mai mare fata de cel al unui sapun din comert, iar cererea este in crestere. Sapunurile pot fi vandute online, pe bloguri sau retele sociale, la plafar sau la targuri.


Tags: afacere cu sapunuri naturaleafacere de succesrealizare sapunurisapunuri biocosmetice bio

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

La doar 28 de ani are afaceri de 120.000 de euro din cosmetice bio si suplimente alimentare naturale

de Marinache Paula
08 Mar 2017
In urma cu 4 ani, impreuna cu doua prietene, Sabina Marinescu a pornit doua afaceri de succes: cosmetice bio si suplimente alimentare naturale. Acum,...

VIDEO: De la pasiune la afacere de succes - atelier de incaltaminte

de Alina Constantinescu
19 Dec 2016
Pantofii pot schimba cu desavarsire o tinuta, o atitudine si o stare. Tinutele elegante sau casual pe care ti le construiesti nu ar avea niciun...

Alex Elman a inceput o afacere de succes cu ochii larg inchisi

de Andrioae Ruxandra
05 Sep 2014
Cand Alex Elman a fost diagnosticata cu diabet juvenil, la varsta de 9 ani, doctorii au avertizat-o ca ar putea sa isi piarda vederea. "Sincera sa...

O tanara de 21 de ani a reusit sa transforme o franciza broderie intr-o afacere de succes

de Alexandra Popescu
11 Iul 2014
Maria Emma este o tanara care si-a deschis propria afacere in anul 2008, unul dintre momentele critice ale economiei mondiale. Aceasta a lasat un loc...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]