Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere cu incaltaminte de lux: povestea antreprenorului care rescrie istoria confectionarii pantofilor

de Alina Constantinescu 31 Iul. 2017 10273
3.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dupa ce a terminat scoala profesionala, Andrei Tintoc din localitate Somesani a practicat meseria de pantofar in atelierul familiei sale. A crescut printre calapoadele si masinile de cusut ale bunicului si tatalui sau si a deprins pasiunea de a face pantofi de la acestia. Astazi, tanarul duce mai departe princeperea si harul vechii generatii, dandu-i noi valori si valente.

Tanarul realizeaza pantofi la comanda pentru barbati. Achizitioneaza materialele din Italia si creeaza modele deosebite respectand trendul, punand amprenta personalitatii sale. Nu ii place sa faca incaltari de duzina, intotdeauna incearca sa face ceva nou, deosebit, iesit din tipare. Ii place ceea ce face, munceste cu multa pasiune.

"(...) Pun pasiune in ceea ce fac si daca o pereche nu imi place sau consider ca se poate face si altfel, mai bine sun clientul si ii spun sa vina sa modificam comanda", spune Andrei.

O pereche de pantofi porneste de la pretul de 300 de lei, si poate ajunge la 10.000 de lei atunci cand articolele sunt confectionate din piele de piton, de stru sau de pisica de mare.

Impreuna cu creatorul de moda Istvan Campan a confectionat incaltarile sportivilor romani de la Olimpiada de la Londra, fapt ce i-a adus mari satisfactii profesionale.

Foto: pixabay.com
 
Desi incaltamintea creata de el este apreciata si dincolo de granitele tarii, Andrei considera ca atingerea perfectiunii ramane deocamdata un ideal.

"De cate ori am crezut ca am facut perechea perfecta, peste o zi sau doua mi-a venit alta idee si am luat-o de la capat", spune tanarul pentru publicatia Romania Rurala.


Sursa: Romania Rurala, RNDR, nr. 17, anul II, februarie 2015


Tags: afacere cu pantoficonfectionare pantofiincaltaminte de lux

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]