Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere de familie dezvoltata cu fonduri europene

de Marinache Paula 05 Ian. 2017 5655
4.67 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cele mai cautate afaceri in 2017 sunt cele in domeniul agriculturii si zootehniei pentru care se pot accesa fonduri europene prin PNDR 2014-2020.

Asadar, inainte sa porniti la drum este esential sa stabiliti un plan de actiune prin identificarea activitatilor necesare pentru ca afacerea sa functioneze si a elementelor investitionale necesare (spre exemplu: spatiu, echipamente, instalatii, etc.).

Cu ambitie si dornici de a avea propria afacere, acum 4 ani, membrii familiei Stancioi din comuna Musetesti au pus bazele in unei ferme de vaci. Au pornit afacerea cu doar 5 vaci, iar in prezent au 40 de animale. Pe viitor isi doresc extinderea afacerii in zootehnie.

Ferma de vaci le asigura astazi un trai decent. Desi nu este usor sa intretina animalele si sa le asigure baza furajera, au satisfactia muncii implinite.

Fermierii au accesat fonduri europene pentru a mari exploatatia si au primit prima transa din proiectul de 40.000 de euro.

”Din prima transa am facut o modernizare a grajdului si urmeaza sa facem si un depozit modern de gunoi din a doua transa. Cea mai mare parte din bani am investit-o tot in animale si in teren. Problema investitiei pe teren este foarte riscanta pentru ca am cumparat ceva teren si nu pot sa fac documente pentru ca nu exista cadastru si nici titluri de proprietate (...), a explicat Ion Stancioi pentru pandurul.ro.


Tags: afacere de familieferma de vaciafacere in zootehniceafacere agricola

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]