Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un business care are sustenabilitate in viitor: pantofi la comanda pentru femei

de Stanciu Ioana 19 Ian. 2017 6258
4.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice femeie stilata, pasionata de moda, detine in garderoba cel putin cateva perechi de pantofi pentru diferite ocazii. Moda in zilele noastre ne permite sa ne jucam cu nuantele si materialele si sa ii asortam cu diverse accesorii.

Fiecare femeie este diferita si de aceea atunci cand vine vorba de pantofi cu toc, trebuie sa fie unici, realizati dupa propriul stil.

Dupa ce a absolvit studiile economice, Daniel Anton a inceput o afacere cu pantofi la comanda pentru femei. A identificat o oportunitate in dezvolarea unui magazin de pantofi customizabil si a realizat un plan de afaceri. Brandul dezvoltat se numeste Prestige, iar incaltamintea face parte din categoria premium.

Potrivit antreprenorului, atunci cand o femeie isi alege incaltamintea, aceasta trebuie sa fie in primul rand comoda. Clientele au posibilitatea de a-si crea singure pantofii doriti prin alegerea materialelor, culorilor si a tocului.

In prezent detine un showroom in Piata Victoriei. O pereche de pantofi este realizata in 10 zile, iar pretul mediu este de 300 de lei. Potrivi lui Daniel Anton, Romania este printre tarile fruntase in clasamentele europene in ceea ce priveste industria creativa.

Cele mai multe vanzari le are prin recomandari.

„O femeie cheltuie cu 100% mai mult anual pe o pereche de pantofi fata de un barbat, arata datele statistice. Anul trecut, in Romania s-au vandut 2,5 perechi de pantofi pe cap de locuitor, astfel ca business-ul pe care l-am ales are sustenabilitate in viitor“, explica Daniel Anton pentru Capital.ro.

Pana la finele anului 2017 si-a propus sa deschida inca doua magazin, unul in Baneasa Shopping Center si altul in Afi Palace Cotroceni, bugetul avut in vedere fiind de 60 de mii de euro.




Tags: afacere cu pantofipantofi la comandapantofi pentru femeiafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]