Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti faci firma de catering? 10 lucruri pe care trebuie sa le cunosti!

de Victor Oancea 13 Sep. 2013 5785
3.75 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Firmele de catering fac parte dintr-o categorie privilegiata de afaceri ce tin piept crizei economice cu toata determinarea. Discutam despre afaceri care hranesc alte afaceri, la propriu si la figurat. In consecinta, daca iti faci treaba in mod corect, daca mizezi pe calitate si marketing, lucrurile nu au cum sa mearga decat pe fagasul lor bun!

Persoanele interesate sa dezvolte un business in acest domeniu ar trebui sa cunoasca cateva aspecte esentiale:

1. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgem pentru ca aceasta afacere sa devina realitate? Cum procedezi pentru a pleca de la o simpla idee de afacere, la o afacere in toata regula.

2. Care sunt punctele slabe si punctele forte ale acestei afaceri? Fiecare business are astfel de punte forte si puncte slabe. In momentul in care le cunoastem, stim la ce sa ne asteptam pentru ca obstacolele de care ne lovim sa fie mai usor de intrecut.

3. Care este investitia initiala in functie de spatiu si dotari?

4. Care este profitul mediu brut care se poate obtine in aceasta afacere? Nu plecam la drum fara sa intelegem cati bani am putea obtine, chiar daca nu banii sunt motivatia noastra principala.

5. Care este situatia pietei?

6. Care sunt factorii de risc si factorii de succes ai acestei afaceri?

7. Cine poate infiinta o firma de catering?

8. Care sunt actele necesare pentru infiintarea unei firme de catering? Discutam despre autorizatia tehnica de functionare, despre avizul sanitar, despre licenta de fabricatie, autorizatii si avize necesare si nu numai.

9. Care este legislatia specifica pe care trebuie sa o cunoastem in mod fidel pentru ca acest business sa mearga perfect!

10. Ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul in care dorim sa functioneze firma noastra de catering.

Iata doar 10 aspecte decisive pe care trebuie sa le cunoastem in mod clar, 100% in cel mai mic detaliu pentru ca riscurile la care le supunem afacerile sa fie cat mai reduse!


Va invitam sa aflati mai multe detalii despre mersul afacerilor din domeniu si despre ghidul "Firma de catering - Cea mai votata afacere a anului" chiar aici >>>





Tags: firma de cateringfirma cateringfirme de cateringafaceri cateringafacere catering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]