Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 afaceri la cheie de valorificat cat mai repede!

de Adela Simonescu 31 Mai. 2012 4713
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unele afaceri la cheie merita valorificate cat mai rapid, in 2012 sau in 2013. Multe dintre aceste afaceri la cheie sunt ideale pe timp de criza si pentru multe dintre ele se acorda finantare prin intermediul fondurilor europene pana in anul 2013. Per total, descoperim 10 afaceri extrem de atragatoare pentru cei cu capital mic, mediu sau foarte solid.

Iata cele zece afaceri la cheie de valorificat cat mai repede, in 2012 sau in 2013:


1. Cultivarea legumelor in sistem ecologic - afaceri la cheie concentrate pe agricultura ecologica si pe cultivarea legumelor pentru care exista cereri mari, neintrerupte: tomate, andive, brocoli, conopida, salata, patrunjel, telina, morcov, cartof japonez, mazare si nu numai.

2. Confectionarea decoratiunilor si ornamentelor pentru Craciun - afaceri la cheie esentiale pentru cei ce detin capital redus de investitii. Activitatea este simpla si demarabila de la domiciliul personal.

3. Magazin online personal - afaceri la cheie usor de valorificat de acasa, in timpul liber. Multe dintre cele mai profitabile magazine online au inceput de jos, cu resurse reduse.

4. Cultivarea plantelor medicinale in sistem ecologic - afaceri la cheie potrivite pentru cei ce detin teren agricol si pentru cei ce doresc sa mizeze pe agricultura ecologica si sa valorifice terenuri in vederea obtinerii de productii importante de musetel, menta, sunatoare, lavanda, valeriana samd.

5. Ferma de melci - afaceri la cheie potrivite pentru cei ce detin teren si capital destul de serios pentru investitii. Cererea pentru escargot este una extrem de serioasa, atat pe piata interna, cat si peste hotare.

6. Cultivarea ciupercilor Champignon - afaceri la cheie mai simplu de valorificat, concentrate pe obtinerea de productii de ciuperci Champignon de calitate superioara.

7. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic - afaceri la cheie ideale pentru cei ce doresc sa porneasca proiecte finantate prin fonduri europene, celor ce doresc sa mizeze pe agricultura ecologica in 2012 sau in 2013.

8. Cultivarea ciupercilor Pleurotus - afaceri la cheie care nu cer teren agricol pentru a fi valorificate, ci o pivnita, un grajd dezafectat sau o hala neutilizata.

9. Realizarea sapunurilor organice - afaceri la cheie  traznet pentru cei ce doresc sa investeasca bani putini in proiectele care le pot aduce profituri si faima!

10. Ferma de raci - afaceri la cheie care cer capital moderat de investitii, un teren potrivit pentru cultivarea orezului si o balta potrivita pentru cresterea si dezvoltarea racilor in vederea obtinerii de productii impresionante de delicatese!


Tags: afaceri la cheieafaceriafaceri la cheie 2012afaceri la cheie 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]