Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri originale, idei care ne inspira!

de Adela Simonescu 25 Apr. 2012 4878
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri originale sunt foarte multe si majoritatea ne arata maniera in care trebuie sa actionam pentru a ne asigura sanse serioase de profitabilitate in afacerile pe care le conducem. Se mizeaza pe originalitate, pe creativitate, pe inovatie si pe continua cercetare si documentare pentru a intampina nevoile si dorintele audientelor carora ne adresam.

Iata doua dintre cele mai originale idei de afaceri pe care le descoperim peste hotare si care ne inspira in valorificarea de idei de afaceri in Romania:

 Touchscreen waiter
Cum ar fi daca nu ar mai fi nevoie de chelneri pentru a prelua comenzile? Cum ar fi daca ai putea comanda o bautura sau un meniu intreg prin cateva atingeri pe un touchscreen incorporat in masa la care iti servesti cafeaua?

Dragie este compania care a venit cu aceasta idee originala si foarte folositoare. Masa este pe jumatate pentru servit si pe jumatate chelner veritabil. Comenzile se transmit barmanilor sau celor care le preiau pentru pregatire.

Mai mult, touchscreen-ul nu este activat de nimic altceva decat de amprenta degetelor. Cu alte cuvinte, masa se va comporta la fel ca una obisnuita pana cand nu este activata de o noua comanda. Touchscreenul ofera meniuri complete cu imagini sugestive pentru produsele dorite si liste complete de ingrediente folosite.

Iata una dintre cele mai interesante idei de afaceri care merita cercetate si care ne poate inspira in valorificarea de idei de afaceri personale. Nu uitati, totul trebuie digitalizat!

Rocky, patutul de bebe care isi schimba utilizarea
Multi parinti realizeaza ca este nevoie de investitii serioase pentru a asigura unui copil toate conditiile optime pentru crestere, ingrijire, distractie, educatie, comfort.

Rocky este un patut de bebelusi, canapea si pat pentru copii. Totul pentru a ajuta parintii sa economiseasca bani.


Tags: idei de afaceriidei de afaceri originaleidei afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]