Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 culturi profitabile in Romania - Goji, Aronia si merisoarele!

de Adela Simonescu 22 Iun. 2012 11992
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Agricultura conventionala se ocupa de numeroase specii de arbusti, legume si fructe esentiale pentru alimentatia omului. Cu toate acestea, pentru cei care detin un petec de pamant cat de mic, noi specii de arbusti fructiferi au inceput sa prinda interes major. Este vorba despre Goji, Aronia si merisoare, cele mai cautate fructe ce contin cei mai puternici antioxidanti.

Iata cateva detalii referitoare la aceste afaceri profitabile cu Goji, Aronia si merisoare:

1. Fructele de Goji - afaceri profitabile fondate pe baza unor fructe considerate "minunile din Tibet".
Randamentul unei plantatii de Goji este de 2.250 de kg fructe uscate la hectar in cazul arbustilor de 3 ani. De asemenea, cand discutam despre arbusti de 5 ani luam in considerare o productie de 4.050 de kg de fructe uscate la hectare. Peste varsta de 5 ani, plantatia de Goji poate aduce si 6000 de kg la hectar.

2. Merisoarele - afaceri profitabile cu "afinele rosii", asa cum mai sunt denumite merisoarele. Merisoarele contin un antioxidant puternic, apreciat in toata lumea. Fructele de merisoare au rol miraculos de antibiotic natural si foarte eficient.
Beneficiile oferite de fructele de merisoare sunt numeroase si de la acesti arbusti valorificam fructele, frunzele si mugurii.

3. Aronia (foto) - afaceri profitabile pe care le demaram cu arbusti ce ofera fructe cu un continut ridicat de antioxidanti esentiali pentru sanatatea omului. Arbustul Aronia produce fructe ce contin de 15 ori mai multi antioxidanti decat afinele sau rodiile. Fructele de Aronia sunt folosite pentru numeroase boli si afectiuni.

Un avantaj major oferit de arbustii Aronia este ca pot fi cultivati cu usurinta in Romania, sunt simplu de intretinut si ofera profituri incredibile.

Nu in ultimul rand, ca o precizare importanta pentru cei care se decid sa investeasca in aceste afaceri, cultivarea arbustilor fructiferi, fie ca este vorba despre Goji, Aronia sau merisoare, ofera rezultate excelente si profituri mari cand se iau in calcul regulile agriculturii ecologice. Productiile certificate din punct de vedere ecologic sunt valorificabile la preturi extrem de ridicate, atat in tara, cat si la export.


>>>Ghidul "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia" va ajuta sa puneti o afacere profitabila pe picioare!


Tags: gojiaroniamerisoareafaceri gojiculturi merisoareculturi aroniaculturi goji

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

20 euro pe kg. Cum si unde se naste primul soi romanesc de goji

de Idei de afaceri
05 Mai 2015
Adrian Nicolae din Bucuresti s-a hotarat in urma cu trei ani sa infiinteze o plantatie de goji certificata bio, in localitatea Augustin din judetul...

O afacere profitabila la tara - cultura de goji

de Cosmin Enescu
17 Nov 2014
Laudat mai ceva ca marul, goji a intrat usor, usor in alimentatia celor pe care-i preocupa sanatatea. Proaspete sau introduse in compozitia unor...

Csaba Konrad Kolbaszer - Antreprenorul care detine cea mai mare plantatie bio de goji din Europa

de Victor Oancea
28 Mar 2013
O afacere cunoscuta in China si Spania a inceput sa prinda si la romani, de cativa ani incoace. Discutam despre cultivarea arbustilor fructiferi...

Merisoarele - Fructele care ne aduc independenta financiara in 2013!

de Ideideafaceri.ro
14 Aug 2012
Merisoarele sunt fructe valoroase care apartin unui arbust ce traieste la mare altitudine. Se intalneste si pe pajisti alpine si in luminisuri si a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]