Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri mici si cu bani putini!

de Adela Simonescu 21 Apr. 2014 5545
4.13 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cautam idei de afaceri si punem accent pe cele mici si care au nevoie de bani putini pentru a fi valorificate. Avem increderea ca sunt afacerile care ne vor aduce riscuri minime si pe care le putem dezvolta chiar si part-time sau impreuna cu familia.

Si este total adevarat. Sunt numeroase afaceri care vor porni de jos si care, odata conduce in mod inteligent, se vor dezvolta. Vor creste intr-un an cat altele in cinci ani. Vor aduce prosperitate financiara si non-financiara si mandrie pentru initiatorii lor.


Va prezentam cinci astfel de idei de afaceri mici si cu bani putini in 2014:


1. Agentie de web design

Ca sa pui pe picioare o agentie de web design nu ai nevoie de eforturi incredibile, supra-omenesti. O astfel de agentie poate sa functioneze de minune si in cadrul unui apartament cu 3 camere, cu un fondator, cu doi profesionisti si un om priceput la marketing. Asta este tot pentru inceput. Capitalul de start-up poate fi de minim 5000 de euro.


2. Servicii de grafica publicitara - una dintre cele mai interesante idei de afaceri mici, cu bani putini si cu maxim de potential in 2014.
Stim deja ca sunt zeci de cunostinte si zeci de prieteni care ar avea nevoie de carti de vizita in mod constant, de un banner sau chiar de un layout frumos pentru blogul lor. Altii vor o brosura pentru mica lor afacere si altii vor flyere cu anunturi de angajare. Ofertele sa fie de ajuns, caci cerere exista.

Deosebit de interesant este ca o astfel de afacere se poate incepe si administra pe cont propriu. Site-ul se face simplu si cu investitie minima. Licenta programului de grafica publicitara poate costa mai mult, insa nu enorm. Eforturile de marketing sunt esentiale. Iata, in linii mari, esenta unei astfel de idei de afaceri ce poate fi valorificata cu maxim 3000 de euro, la domiciliul personal.


3. Realizarea de paturi de bebelusi, cu personalizare - idei de afaceri mici si cu bani putini. O patura de bebelus reprezinta un obiect de care, cel mic se va atasa. Paturica de la nastere va ramane un obiect superb care se lasa, in majoritatea familiilor, mostenire catre nepoti si stranepoti. Evident, nu toti vom cauta paturi realizate pe banda rulanta, ci lucruri speciale, special realizate pentru copiii nostri.

O astfel de afacere se poate incepe de acasa, de la domiciliul personal, cu un capital de minim 1000 de euro. Investiti in masina de cusut profesionala, in material de calitate, in realizarea unui website si apoi in promovare.

Nu uitati ca cea mai buna reclama este clientul multumit!

Mult succes si spor la idei de afaceri mici si cu bani putini in 2014!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceri miciafaceri miciafaceri cu bani putiniafaceri mici in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

3 idei de afaceri mici pe langa gospodaria proprie

de Idei de afaceri
18 Aug 2023
Ai fi tentat sa investesti intr-o afacere doar ca nu ai destui bani sau nu ai o idee care sa se potriveasca bugetului si dorintelor tale. Nu uita,...

2 idei de afaceri mici, pentru antreprenorii anului 2014!

de Matei Antonescu
03 Dec 2013
Vrei sa pornesti de la sume financiare reduse si sa ajungi la o afacere pe care sa o poti dezvolta din ce in ce mai mult. Vei ajunge la niveluri...

4 idei de afaceri mici si simple, in 2013, in Romania!

de Adela Simonescu
01 Iul 2013
Mici si simple ... iata cele mai tari idei de afaceri pentru 2013. Vrem idei de afaceri pe care sa le valorificam cu putini bani, cu eforturi cat mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]