Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri mici si simple, in 2013, in Romania!

de Adela Simonescu 01 Iul. 2013 4325
5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mici si simple ... iata cele mai tari idei de afaceri pentru 2013. Vrem idei de afaceri pe care sa le valorificam cu putini bani, cu eforturi cat mai reduse. Este criza si este normal sa tinem pasul cu cerintele si posibilitatile pietei si mediului de afaceri.

Asa se face ca incepem sa cautam acele idei de afaceri mici si simple, insa cu numeroase posibilitati de dezvoltare. Iata doar 4 dintre acele idei pe care vi le recomandam in 2013:


1. Reparatii de diverse produse electronice si electrocasnice.
Criza ne-a dat una dintre cele mai valoroase lectii cu putinta: nimic nu se pierde, totul se repara. Asa ca daca aveti un phoen pe care ati dat o caruta de bani si care nu mai merge, daca aspiratorul cu filtrare in apa nu mai functioneaza, daca frigiderul nu mai raceste cum face pe vremuri, solutia este sa apelati la profesionistii care, contra unei sume modice, va refac toate produsele la stadiul lor orginar: perfect functionale.

In cazul de fata discutam despre una dintre acele idei de afaceri pe care le putem valorifica pe cont propriu sau doar din pozitia de antreprenori - manageri. Cu alte cuvinte, putem sa ne oferim serviciile noi, cei cu experinta in domeniu sau putem sa punem pe picioare un site prin intermediul caruia sa aducem in legatura directa profesionistii cu cei care au nevoie de aceste servicii.

2. Bucatar personal. Chiar si pe timp de criza, cei cu venituri peste medie vor apela la profesionistii care sa ii ajute sa organizeze o mica petrecere, o mare nunta, un botez in familie, un dineu cu sefii.

Si in cazul acestei idei de afaceri discutam despre doua posibilitati. Suntem pasionati de gastronomie si ne oferim serviciile catre clientii doritori sau incepem afacerea cu profesionistii pe care sa ii coordonam.

3. Comert cu ghivece de plante aromatice si plante medicinale. Daca mergi intr-o piata agroalimentara sau intr-o florarie, descoperi cu uimire ca un ghiveci cu oregano se vinde la preturi care ajung si la 45-60 de lei. Un ghivechi cu salvie, menta, unul cu musetel sau unul cu levantica, unul cu trandafiri de dulceata sau un ghiveci cu busuioc italienesc? Preturile sunt mari si cererile sunt din ce in ce mai mari, fiindca se poarta si fiindca exista nevoie clara.

Cine nu isi doreste o bucatarie decorata cu vase cu tot felul de plante aromatice si medicinale? Raspunsul? Viitorii tai clienti!

4. Organizare de petreceri pentru copii. Si pe timp de criza, copiii nostri au parte de petreceri, chiar daca bugetul alocat este mai redus. Si aici exista parinti care organizeaza chiar ei petrecerile. Si apoi exista si parinti care prefera sa lase totul pe mana profesionistilor.

Cum se pune pe picioare o astfel de afacere? Avem nevoie de pasiune pentru petreceri si spectacole, de un website de prezentare, de un portofoliu de "lucrari", de investitii in marketing si de specializare in domeniu.

Incet-incet ne consolidam o baza de clienti aducatori de noi si noi clienti profitabili. Totul pleaca de la serviciile de calitate bine raportate la preturile practicate.

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: bucatari pesonal;iagentie de bucatari personaliorganizare de petreceriafaceri cu plante aromatice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]