Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri profitabile in Romania, in 2015!

de Ilinca Dobrescu 11 Apr. 2014 4166
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Romania este o tara cu potential urias, contrar parerii celor care cred ca daca ai o idee buna, trebuie sa o duci peste hotare. In fapt, afacerile functioneaza si aici, si in China, si in SUA si in Franta.

Esential este ca ideea de afacere sa fie buna, sa fie finisata, sa aiba parte de analize de risc si de echipe de profesionisti care sa o transforme intr-o veritabila afacere prospera.

Iata doar 5 idei de afaceri care se pot transforma cu usurinta in afaceri profitabile in Romania, in anul 2015 si nu numai:

1. Cultivarea plantelor aromatice in sistem ecologic.
Plantele aromatice si cele medicinale reprezinta materie prima usor de plasat si foarte avantajoasa din punctul de vedere al pretului de comercializare.

Cu toate ca terenuril agricole fertile avem, in Romania inca nu putem acoperi nivelul de cerere. Asa se face ca numeroase produse vin de pe pietele exterioare, in loc sa le furnizam din productia interna. Cerere exista, asa ca veniti cu ofertele!


2. Livezi BIO. Si fructele BIO reprezinta produse pe care romanii le cauta din ce in ce mai des pe piata romaneasca. Nu spunem ca nu avem incredere in merele bio de la supermarket, ci ca preturile sunt cam piperate. Daca ar veni din productie interna, am avea doua tabere multumite: cumparatori care scot mai putini bani din buzunare si producatori romani care isi pot vedea profiturile concretizandu-se.


3. Cabinete de mediere. Cu siguranta ca in viitorul apropiat vom miza din ce in ce mai mult pe serviciile de mediere. Cine vrea sa simta pe propria piele cat de mult dureaza un proces si cat de costisitor este sa te judeci pentru ceea ce ti se cuvine de drept.


4. Servicii de inchiriere biciclete. Cu siguranta vom avea cereri din ce in ce mai mari pe acest segment de servicii. Cu toate ca nu discutam despre investitii financiare reduse, eforturile merita efectuate, luand in considerare o marja de profitabilitate deosebit de ridicata si potential mare de dezvoltare.


5. Servicii de consultanta pentru segmentul business management. Manageri suntem cu totii, insa unii reusesc sa obtina rezultate mai bune si altii inca nu obtin maxim de beneficii de la sistemele de management pe care le implementeaza. Serviciile de consultanta pe partea de management de afaceri vor fi din ce in ce mai cautate, in contextul in care numarul antreprenorilor continua sa creasca.


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri in romaniaidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei
22 Oct 2019
Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din...

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei
16 Feb 2021
Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 idei de afaceri care pot fi incepute chiar azi

de Florin Amariei
13 Feb 2020
Inspiratia poate veni de oriunde pentru o afacere de succes, asadar iti propunem 6 idei care pot fi incepute chiar azi. Cariera ta de antreprenor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]