Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole in 2014: 6 idei de afaceri care te vor imbogati!

de Matei Antonescu 20 Nov. 2013 4215
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numeroase sunt acele afaceri agricole pentru 2014. Cautam afaceri care isi vor dovedi potentialul de profitabilitate, business-uri deja incepute de altii si laudate de expertii in agricultura.

Iata cateva sugestii de afaceri agricole in 2014, afaceri profitabile in Romania:


1. Afaceri agricole in 2014: Afaceri cu flori!
Pentru a se asigura necesarul de flori, Romania importa anual cantitati considerabile. O idee de afacere este sa cultivati flori. Alegeti florile pentru care stiti ca exista nivel cat mai mare de cerere pe piata interna si peste hotare.


2. Afaceri agricole in 2014: Cultivarea agrisului! Una dintre afacerile agricole pentru care exista interes mare este si cea din domeniul cultivarii agriselor. Acestea sunt fructe pe care se pune mai putin accent in Romania, in cultura de baza.

Fructele de agris se folosesc pentru consum in stare proaspata, ca materie prima in industria alimentara la prepararea de compoturi, dulceturi, marmelade, siropuri, gemuri, peltele si nu numai.


3. Afaceri agricole in 2014:  Cultivarea andivelor. Andivele sunt si ele apreciate si considerate a fi legume valoroase. Pretul lor de comercializare este unul ridicat si Romania detine conditiile climatice necesare pentru valorificarea acestei culturi.


4. Afaceri agricole in 2014:  Cultivarea lavandei. Lavanda este valoroasa si pentru industria medicamentoasa, si pentru industria cosmeticelor si pentru cea a decoratiunilor. Lavanda este bogata in ulei volatil si de aceea este folosita si in prepararea lotiunilor, cremelor, uleiurilor de baie sau in prepararea parfumurilor celor mai fine.


5. Afaceri agricole in 2014: Cultivarea afinelor. Afinele nu se gasesc in supermarket-uri si rareori le gasim in piete. Pretul lor este foarte ridicat si romanii abia isi mai amintesc gustul lor. Cei care detin terenul si capitalul necesar pentru valorificarea acestei culturi, pot investi in aceste idei de afaceri mici in agricultura si in 2014.


6. Afaceri agricole in 2014: Cultivarea valerianei. Valeriana este recunoscuta pentru proprietatile ei medicamentoase in tratarea depresiilor, asteniilor, starilor de nervozitate, agitatie, anxietate si nu numai. In fapt, valeriana detine numeroase proprietati curative, fapt ce a facut ca cererea pentru aceasta planta sa creasca in mod considerabil in ultimii ani. Si acestea sunt afaceri profitabile care merita toata atentia noastra si investitii serioase de bani si de timp.


sursa foto: freegreatpicture.com



Tags: afaceriafacereidei de afacerioportunitati de afacerioportunitate de afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]