Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de 3 milioane de dolari in fiecare zi: Candy Crush Saga

de Ilinca Dobrescu 09 Oct. 2013 3703
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ca tot vorbeam de gaming, aceasta industrie extrem de infloritoare, astazi descoperim ce profituri incaseaza producatorii unui joc deja faimos: Candy Crush Saga. Grupul suedez Kind, producatorul de jocuri din spatele celebrului Candy Crush Saga, obtine pana la 3 milioane de dolari in fiecare zi de la jucatorii sai.

Candy Crush Saga este jucat de peste 50 de milioane de jucatori in fiecare zi si deja a devenit un exemplu pentru rivali, nu doar datorita manierei in care atrage jucatori, ci si datorita modalitatii prin care ii determina sa plateasca pentru aceasta experienta, noteaza Reuters.

King a intrat in competitie puternica cu producatori numerosi, dintre care amintim finlandezii de la Rovio, cei din spatele jocului Angry Birds, suedezii de la Mojang, cei din spatele Minecraft. In prezent, King castiga intre 1 si 3 milioane de dolari in fiecare zi.

Presa a evaluat compania King la 5 miliarde de dolari, dupa ce surse au informat faptul ca producarul a depus documentatia pentru listarea la bursa, noteaza ZF.

King este o companie suedeza fondata acum zece ani. Modelul companiei mizeaza pe dezvoltarea de jocuri mici care dau "dependenta", lucru evident din moment ce Candy Crush a ocupat prima pozitie in topul aplicatiilor decarcate de pe Facebook timp de 9 luni.

In principiu, industria de gaming reprezinta un centru de interes pentru orice persoana care doreste sa mizeze pe profituri din online sau mobile. Jocurile gratuite si cu functii platite pot reprezenta cea mai simpla cale catre profituri substantiale. Aveti astfel de idei de jocuri cu care sa intrati in industrie? Valorificati-le si obtineti profit. Nivelul competitional este neglijabil insa nici imposibil de intrecut.

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.technologytell.com


Tags: candy crush sagaafaceri gamingafacere gaming

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]