Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri geniale: Gelaterie mobila!

de Victor Oancea 22 Iul. 2013 4503
5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce imagine poate fi mai potrivita vara decat o gelaterie mobila? In Romania, conceptul este nou, adus de afara, acolo unde la fiecare colt de strada descoperi o gelaterie mobila, un fast-food mobil, un mic magazin mobil. Se vand in mod exceptional gustarile, salatele, burgerii si racoritoarele, chiar si gustarile pentru animalele noastre de companie.

In esenta, ideea este buna pentru ca la baza ei sta conceptul de unitate mobila. Oricat de bine ti-ai alege locatia, traficul de potentiali clienti creste atunci cand alegi o ruta potrivita, intens traficata si o parcurgi zilnic.

Asa se face ca pornind de la acest concept, descoperim noi si noi idei de afaceri care ne surprind prin potentialul lor. Gelateria mobila este una dintre acestea si eforturile merita efectuate pentru ca aici discutam despre o audienta-tinta uriasa!

Iata si pasii pe care ar trebui sa ii efectuam pentru ca aceasta idee de afacere sa isi inceapa ciclul de functionare cat mai rapid:

1. Efectuam planul de afaceri
, acea colectie de informatii care ne ajuta sa ne cheltuim banii cu cap, sa facem cele mai tari investitii, sa ne aliem cu cei mai buni din industrie, sa luam cele mai inspirate decizii in materie de business start-up, business management si business strategic development!

2. Adunam echipamentul de care avem nevoie. In primul rand, aveti nevoie de masina potrivita. Va trebuie o masina tip rulota, una customizata pentru a se potrivi cu tipul de produse pe care le comercializati si cu asteptarile publicului dvs. Lesne de inteles ce fel de modificari se impun daca va adresati copiilor sau celor care cauta sa guste o inghetata gourmet!

3. Cooptam specialistii care ne vor ajuta sa intregim o echipa de top. Aveti nevoie de cineva care sa se ocupe de contabilitate si legislatia muncii, de cineva pentru domeniul juridic, de o persoana care sa efectueze alergatura pentru a alege forma legala potrivita si pentru a obtine toate autorizatiile necesare. Mai aveti nevoie de un specialist in marketing si de personal pentru servirea produselor.

4. Gasim o optiune buna si pentru sezonul cand inghetata se vinde mai slab. Puteti sa transformati masina de inghetata in masina de hot-dogs? Sau poate ca ati putea sa vindeti sucuri naturale, ceai fierbinte, vin fiert si alte produse cu specific de iarna?

Gasiti alternativele care sa va puna in avantaj si stabiliti toate detaliile pentru ca aceasta afacere sa detina toate sansele de succes!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceregelaterie mobilaafacere cu gelaterie mobila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]