Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri mereu profitabile: Cozonaci de casa, ca la mama!

de Adela Simonescu 24 Oct. 2013 6448
3.56 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cozonacii reprezinta unele dintre produsele pentru care tara noastra este faimoasa. Ne laudam cu cei mai tari cozonaci la toate targurile si expozitiile la care avem sansa sa mergem. Si, pe buna dreptate, cozonacii romanesti nu pot fi detronati cu usurinta de niciun alt desert al strainilor.

Pentru ca tot ce este bun si sanatos merita promovat si merita sa stea la baza unei afaceri de succes, astazi va recomandam o idee de afacere exceptionala: afaceri cu cozonaci de casa, preparati in stil traditional.

Cum puteti sa puneti pe picioare o astfel de afacere? Incepeti cu un mic plan de afaceri. Stabiliti de ce suma financiara aveti nevoie pentru a incepe afacerea. Stabiliti unde anume va fi laboratorul de preparare al cozonacilor. Se poate sa aveti spatiu indeajuns de mare in cadrul locuintei dvs sau sa fie nevoie de un atelier care sa devina centrul afacerii dvs.

Care sunt factorii decisivi de care sa tineti cont pentru ca afacerea sa aiba toate sansele de succes:

1. produse de calitate.
Daca produsele nu sunt de calitate, va spunem din start ca afacerea nu va avea sanse de succes. Este esential sa mizati pe ingrediente de top si pe retete testate.

2. sa tineti cheltuielile sub control. Este una dintre cele mai mari provocari pentru orice om de afaceri, mai ales atunci cand afacerea este mica si trebuie sa isi tina in frau nivelul de cheltuieli.

3. legalitate in orice aspect al afacerii dvs. Obtineti autorizatiile si avizele necesare, alegeti forma legala potrivita, asigurati-va ca respectati legislatia in vigoare si ca va platiti taxele, impozitele si facturile la timp.

4. promovare de top. Asigurati vizibilitate maxima pentru produsele voastre. Mergeti la targuri si expozitii, promovati-va produsele catre magazine traditionale si brutarii, catre cofetarii si mici buticuri cu produse de patiserie si nu numai!

In mare, acestea sunt ideile principale de care sa tineti cont pentru ca afacerea sa prinda contur. La nevoie, consultati-va cu un contabil, cu un specialist in legislatie fiscala, cu un jurist si cu un profesionist din marketing. Acestia sunt cei care va pot spune ce eforturi sunt necesare pentru ca aceasta afacere sa devina realitate, cu cat mai putine cheltuieli si cu rezultate cat mai bune!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceri cu cozonaciafaceri de casaafaceri acasaafaceri cozonaci de casa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.56 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]