Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri pentru romanii gospodari: Obtine profit din produse alimentare ravnite de straini!

de Ilinca Dobrescu 13 Nov. 2013 3995
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Romanii participa in mod constant la cele mai noi targuri nationale si internationale. Majoritatea strainilor ne cunosc mezelurile afumate, sunculitele cu boia, colacii moldovenesti, branza de oi si cozonacii. Evident, nici cu pelteaua de gutui, dulceata de trandafir sau muraturile in saramura nu ne-ar fi rusine deloc!

In mod clar, pentru straini, aceste produse raman o surpriza pe care nu o vor uita prea curand. Produsele alimentare preparate in casa, de gospodine si gospodari priceputi, ajung si pe mesele noastre si pe mesele strainilor de pretutindeni.

O idee de afacere pe care v-o recomandam pentru 2014 este cea de a prepara dulceturi, gemuri si muraturi pentru deliciul pofticiosilor. Ar fi dispusi sa scoata bani din buzunar pentru aceste produse? Evident. Nu va adresati consumatorilor care prefera sa faca acest lucru chiar ei insisi, ci persoanelor care nu mai au timp de astfel de activitati.

Sa recunoastem ca parintii nostri aveau mare grija ca incepand din septembrie si pana in decembrie sa puna la camara de toate. Insa acest lucru nu se mai intampla in momentul de fata. Cele mai in varsta vecine iti aduc un castron de castraveti murati si un borcanel de gem de capsuni. Mai primesti doua borcane de la matusa ta si poate prinzi gogonele de la unchiul de la tara.

Evident, nu ar fi rau sa le poti cumpara de la un producator autorizat, care sa le prepara asa cum faceau si bunicile si parintii nostri, dupa retete traditionale, fara e-uri si conservanti.

Pentru persoanele cu simt de gospodar, recomandam un ghid esential: "O afacere pentru gospodine si nu numai: gem, dulceata, muraturi!"

Nu uitati! Interesul consumatorilor pentru astfel de produse este din ce in ce mai mare! Mai mult, acum e un moment bun pe piata romaneasca, aflata in plina expansiune!

Mai mult, luam in considerare faptul ca aceasta afacere are nevoie de costuri reduse pentru pornire si intretinere. Materia prima este cat se poate de ieftina daca o cumperi in sezonul potrivit, direct de la producator si in cantitati mari! Nu vei merge sa cumperi cate doua kilograme de capsunele. Vei cumpara atat cat poti sa sustii intr-o singura transa de productie de gemuri si dulceturi de LUX!

Va invitam sa va oferiti cel mai util cadou pe anul acesta, un ghid care va ajuta sa porniti o afacere simpla, de la ZERO>>>>


Tags: muraturiafaceri cu gemuriafaceri in 2014afacere profitabilaafaceri miciafaceri cu bani putiniafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

Cresterea alunilor, o afacere profitabila cu investitie medie

de Idei de afaceri
04 Apr 2016
Din ce in ce mai multi fermieri prefera sa se indrepte catre culturi neconventionale care aduc un randament bun, iar investitia initiala sa nu fie...

Afacere profitabila cu dude bio

de Zenobia Badescu
24 Mar 2016
In general, duzii au fost cultivati pentru lemnul lor dar si pentru frunzele folosite la cresterea viermilor de matase. Despre delicioasele fructe de...

7 sfaturi pentru o afacere profitabila cu bauturi alcoolice

de Marinache Horia Cristian
04 Aug 2015
Fie ca ti-ai deschis o crama sau un mic magazin cu bauturi alcoolice imbuteliate, pentru ca afacerea ta sa aiba succes iti recomandam sa tii cont de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]