Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile cu un magazin pe roti!

de Victor Oancea 10 Mar. 2012 5513
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile nu apar din vazduh niciodata. Avem anumite idei de afaceri care ne vin pe neasteptate si apoi le gandim, le finisam, le testam si abia apoi investim in ele. Acesta este scurta prezentare a drumului de parcurs de la idei de afaceri viabile la afaceri profitabile.

Haideti sa verificam astazi una dintre cele mai tari idei de afaceri pentru 2012, o idee de afaceri care ne pune pe ganduri in legatura la banii pe care ii tot strangem la saltea.

Magazinul pe roti vine, cel mai probabil, din S.U.A. Vanzatorii aleg sa comercializeze produse variate, de la clasica inghetata, la sucuri, la pizza, la gogosi si unii chiar vand produse pentru cainii de companie. Magazinele pe roti sunt amplasate in parcuri si centre de agrement si stapanii ar da bucurosi cativa lei pentru oasele comestibile pentru prietenii lor companioni.

Ei bine, haideti acum sa revenim la o realitate mai cruda, la situatia din Romania. Sa fim seriosi si sa intelegem ca inca nu putem discuta despre astfel de idei de afaceri in care sa investim orbeste. Nu avem garantia ca vor functiona si ca ele se vor transforma in afaceri profitabile. Desigur, orice este posibil si se poate ca un antreprenor chiar sa incerce aceasta miscare si sa dea lovitura.

Pana atunci, haideti sa revenim cu picioarele mai aproape de sol si sa luam in calcul aceste idei de afaceri cu alta nuanta, una care pare mai viabila.

Magazinul pe roti se poate dovedi una dintre cele mai tari afaceri profitabile cand vindem produsele cerute in mod continuu de trecatori. Pot fi covrigii, gogosile, clatitele, pestele, mancarea chinezeasca, burgerii sanatosi, sandvisuri si sucuri naturale.

Cu alte cuvinte, pentru afaceri profitabile alegem produse usor de vandut, rapid de comercializat, sanatoase si gustoase.

Ce trebuie sa mai luati in calcul cand doriti sa demarati astfel de afaceri profitabile? Trebuie sa stiti ca aveti nevoie de avize pentru vanzarea si prepararea produselor pe care doriti sa va specializati, permisiunea pentru alegerea unei anumite locatii, identificarea unei locatii care sa va avantajeze. Mai luati in calcul ca aveti de infruntat obstacole precum conditiile climatice. Este destul de greu sa vinzi ceva cand afara ploua cu galeata sau ninge de 3 zile fara oprire.


Tags: afaceri magazin pe rotiafaceri profitabileafacerimagazin pe roti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]