Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2013 - Workshop de modelare FIMO

de Adela Simonescu 31 Ian. 2013 4083
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasta FIMO a reusit sa ne capteze atentia, sa intre in categoria celor mai interesante hobby-uri intalnite in randul multor persoane. Pasta Fimo este o noua specie de plastilina din care putem confectiona bijuterii, mici obiecte decorative, accesorii si chiar si statuete geniale. Totul se face cu putina indemanare, cu talent si creativitate.

Desigur, pentru multi, modelarea pastei polimerice, FIMO, devine nu doar o sursa de distractie si relaxare. Pentru multi, aceasta activitate care ne pune imaginatia la lucru se transforma in sursa importanta de profituri.

De ce? De unde reies aceste profituri? Majoritatea celor care se ocupa cu activitatea de modelare a pastei FIMO, decid sa isi vanda produsele in mediul online sau in mediul offline. Unii vor vinde prin intermediul prietenilor si rudelor, colegilor si nu numai. Altii vor decide sa isi vanda marfa prin intermediul unui magazin online personal sau pe celelalte magazine deja existente in online.

Oricare ar fi optiunea, FIMO poate sa ne aduca profituri daca stim sa actionam. O alta optiune de a face bani din aceasta activitate este cea de a administra un workshop de modelare FIMO.

De ce am face acest pas si de ce am incepe investitiile in aceasta directie?
In mod real, exista numeroase persoane care doresc sa preia un nou hobby si multi stiu ca pe cont propriu, acesta nu va supravietui. Vor da uitarii aceasta pasiune, dar nu si daca sunt inscrisi in cadrul unui workshop.

Un alt segment important de consumatori este cel reprezentat de persoanele care doresc sa isi deschida mici buticuri cu astfel de produse. Acestia trebuie sa invete diverse tehnici de modelare a pastei pentru obtinerea celor mai interesante si usor de vandut produse.

Care sunt aspectele esentiale de care tinem cont pentru initierea acestei afaceri? Avem nevoie de un mic plan de afaceri, de o locatie avantajoasa, de promovare in mediul online si de minim 4000 de euro, capital initial.

Nu uitati ca un astfel de workshop se poate desfasura si acasa, in conditiile in care avem la dispozitie un living generos si dotat pentru primirea cursantilor.


Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: workshop fimoworkshop modelare pasta polimericaafaceri fimoafaceri pasta polimericaafacere fimo

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]