Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai bani putini? Iata ce idei de afaceri poti valorifica in 2014

de Matei Antonescu 08 Ian. 2014 3726
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Banii sunt mereu putini, mult mai putini decat ne trebuie pentru a ne consolida proiectele. Si cand banii sunt putini, tentatia de a lasa orice proiect in stand-by este enorm de mare. Este covarsitoare pana in punctul in care devii paralizat de teama ca vei ajunge la jumatate de drum si vei realiza ca banii nu iti ajung.

Solutia este simpla. Reduci anvergura proiectelor pana in punctul in care riscurile asumate sunt mult mai mici. Aici este punctul in care potentialul de profitabilitate se intalneste cu determinarea de a da lovitura cu bani putini. Si este perfect posibil daca luam ca exemplu numarul impresionant de afaceri de succes care au pornit acum mult timp de la zero.

Iata cateva exemple de idei de afaceri pe care le poti incepe daca dispui de bani putini:

1. Comert pe eBay, Amazon si alte website-uri romanesti sau straine.
Nu conteaza foarte mult daca sunt romanesti sau din afara tarii. Conteaza sa poti plasa marfa de calitate, la preturi care sa te avantajeze si pe tine si pe clientii care te vor vota. Rating-ul conteaza enorm si reputatia pe care ti-o consolidezi va decide rata nivelului de incasari pentru viitor.

2. Servicii de planificare de afaceri, planificare financiara, planificare de marketing, planificarea managementului resurselor umane. Afacerile nu au nicio sansa de reusita in absenta unui plan de afaceri bine pus la punct.

Din pacate, nu toti suntem asi in planificare de afaceri. Avem nevoie de echipe intregi pentru a pune la punct un plan de afaceri cu toate sectiunile necesare: marketing, management, financiar, juridic, legislatia muncii si resurse umane si nu numai.

Imaginati-va ca astfel de echipe deja exista si va pot ajuta si in afacerile voastre. Acestia va pot ajuta sa realizati un plan de afaceri care sa va ajute sa treceti pragul de rentabilitate la timp.

3. Servicii de management in e-commerce. Magazinele online au ajuns la un numar cu adevarat impresionant. Ceea ce este trist este ca doar o mica pondere dintre acestea reusesc sa ajunga la rentabilitate si apoi la profitabilitate.

Ceea ce lipseste este experienta in online marketing, in comert online, in email marketing si nu numai. Aveti nevoie de programatori, profesionisti in SEO si in SEM, de graficieni si web-designeri si, evident, de marketeri cu experienta solida in domeniul lor de referinta. Acestia va pot ajuta sa va bucurati de niveluri de incasari cu adevarat imbucuratoare.

Mult succes si spor la idei de afaceri!


sursa foto: www.freegreatpicture.com




Tags: afaceri 2014afaceri in 2014oportunitati de afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]