Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beraria care va aduce profituri uimitoare in 2014!

de Victor Oancea 27 Ian. 2014 3034
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu doar in 2014 suntem interesati sa gustam din multele tipuri de bere care au facut faimoase diverse tari si regiuni de pe globul pamantesc.

Cine stie, cunoaste. Berea alba, berea Rare Bourbon County Stout, Rochefort’s Trappistes 10, Passionfruit and Dragonfruit Berliner Weisse... Va spun ceva aceste denumiri. Sunt printre cele mai delicioase tipuri de bere din lume. Cunoscatorii le degusta cu cea mai mare placere, in rarele ocazii cand le pot cumpara.

Problema cea mai mare este ca nu exista suficient de multe locuri in care poti sa bei o bere buna, rara, exotica, imperiala.

Oportunitatea de afacere pe care v-o recomandam este sa va deschideti o berarie special adresata cunoscatorilor, celor care pot aprecia o bere rara pentru gustul unic, pentru aroma imperceptibila pentru un amator.

Capital necesar pentru a va deschide o astfel de berarie: minim 60.000 de euro.

Aspecte esentiale de care sa tineti cont pentru succesul acestei afaceri:

1. Contractele de colaborare cu producatorii si distribuitorii de bere din intreaga lume.


Cativa dintre marii producatori de bere de calitate superioara: Brasserie Rochefort, Bells Brewery, Cigar City Brewing, Deschutes Brewery, Närke Kulturbryggeri, Westvleteren Abdij St. Sixtus si nu numai.

2. Locatia trebuie sa fie una cat se poate de centrala. Va veti baza in mod intensiv pe WOM (Word of Mouth Marketing) insa si pe traficul de trecatori care va vor descoperi in drumul lor.

4. Planul de afaceri trebuie sa fie unul realizat alaturi de specialisti din domenii precum: contabilitate, management financiar, juridic, marketing. Acestia sunt cativa dintre profesionistii care va pot ajuta sa realizati harta care va trasa cel mai scurt drum de la investitii financiare la return on investment la timp!

Un exemplu de afacere consolidata pe acest model este beraria Delirium, din Bruxelles. Aici poti sa gasesti mai mult de 2000 de feluri de bere din toata lumea. Sunt marci care te uimesc prin puterea aromei specifice fiecarei tari in parte. Bere cu aroma de mango sau bere servita in cescute de ceai, cu aroma de petale de trandafir sau bere cu aroma de stejar.

Mai presus de orice, aceasta afacere se adreseaza pasionatilor de bere, chiar colectionarilor de bere din intreaga lume. Doar o persoana pasionata de acest produs poate intelege in mod optim cerintele clientilor care alcatuiesc audienta-tinta.


Mult succes si afaceri cat mai profitabile!

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceri profitabileafaceri cu bereberarie exoticaberarie afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Avantaje si dezavantaje pentru 3 idei de afaceri profitabile

de Florin Amariei
09 Iul 2019
Am observat in ultima vreme un apetit crescut al cititorilor nostri pentru idei de afaceri profitabile, asadar ne-am hotarat sa va prezentam avantaje...

4 idei de afaceri profitabile in mediul rural

de Florin Amariei
19 Nov 2019
Gasesti mai jos 4 idei de afaceri profitabile in mediul rural si pe care le poti dezvolta folosind fonduri europene. In primul rand, retinem ca...

5 tipuri de trandafiri de gradina cu care poti face afaceri profitabile

de Teo Manole
13 Mai 2016
In categoria trandafirilor vechi europeni de gradina, incadram cinci clase de trandafiri: Gallica, Damask, Alba, Centifolia si Moss. 1....

Din struguri, afaceri profitabile cu agurida si peltea - bunatati din natura

de Idei de afaceri
18 Mar 2015
Cu produse unice pe piata precum sucul de Agurida sau pelteaua de struguri Merdenchi, familia Grigoriu face astazi profit frumusel. Retete locale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]