Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cati bani poti face din ... sucuri naturale?

de Matei Antonescu 17 Ian. 2013 5035
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cati bani faci dintr-o afacere? Iata intrebarea pe care o vor pune cei mai multi antreprenori si potentiali antreprenori inainte sa inceapa investitiile intr-o afacere. Si adevarul este ca ne intereseaza ce profit se poate obtine si daca eforturile merita sau este cazul sa ne gasim o noua idee de afacere.

Pentru cei care cauta idei de afaceri cat mai putin riscante, esentiale sunt cele care ne cer capital redus si eforturi cat mai mici. Una dintre aceste oportunitati este si standul de sucuri naturale. Haideti sa vedem si daca ideea vi se potriveste sau nu:

1. Afacerea cu un stand mobil de sucuri naturale este ideala pentru cei care cauta proiecte in care sa infuzioneze capital cat mai redus.
Standul mobil de sucuri naturale poate fi infiintat si cu un capital de 5000 - 8.000 de euro. Desigur, capital total de investitii trebuie sa contina si un fond de cheltuieli neprevazute si totul depinde de numeroase aspecte, precum: locatia in care ne vom amplasa standul, preturile percepute de furnizori, maniera in care este construit standul, calitatea materialelor si mana de lucru, calitatea echipamentului de lucru si a materialelor conexe, numarul de angajati si calibrul salarizarii si nu numai.

Cat despre profituri, specialistii din domeniu ne spun ca se poate obtine si profit de 2.370 de euro pe luna!

2. Afacerea cu sucuri naturale functioneaza indiferent de sezon. Si iarna si vara cumparam sucuri naturale, si la mare, pe plaja si cand suntem la mall si ne pregatim sa intram la film, si in parcuri sau la piscina, la concert sau la festivaluri.

3. Cunostintele de specialitate nu sunt necesare pentru a demara si administra o astfel de afacere. In mod real, nu este o afacere care sa ceara eforturi supra-omenesti pentru a functiona in mod optim. Sucurile se realizeaza usor, evidenta vanzarilor se tine usor, negocierile cu furnizorii se pot desfasura simplu si fara batai de cap, numarul acestora fiind unul consistent si ofertele fiind si ele numeroase si avantajoase.

4. Afacerea se poate dezvolta in mod strategic, un simplu stand de sucuri naturale transformandu-se intr-o adevarata retea de afaceri profitabile.

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!



Tags: stand de sucuri naturaleafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]