Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai eficiente 4 metode de inovare si imbunatatire in afaceri

de Victor Oancea 07 Iul. 2011 3750
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oamenii de afaceri mici, medii sau mari au nevoie de o constanta cautare de solutii pentru a-si asigura profitul, stabilitatea si dezvoltarea pe piata. Este nevoie de cercetari ample, de studii de piata, de cooptarea de personal abilitat si, mai presus de toate, este nevoie de flexibilitate si spirit open-minded.

Nu toti antreprenorii detin ablitatea de a-si conduce afacerile cu un grad ridicat de flexibilitate. Pentru a ne mapa cat mai bine pe cerintele clientilor este nevoie de o dinamica permanenta in afaceri.

Trebuie constientizat faptul ca dorintele si nevoile consumatorilor se afla in continua schimbare si necesita idei noi in afaceri, idei viabile si functionale.

Iata cele mai eficiente metode de inovare si imbunatatire a unei afaceri:

1.    Cooptati personal creativ, care sa detina idei originale si o imaginatie bogata. Marketerii si advertiserii trebuie sa fie la curent cu schimbarile inregistrate pe piata pe care activati si trebuie sa detina abilitatea de a prevedea anumite dorinte si nevoi.

In functie de rezultate puteti sa va dezvoltati afacerea, sa o aduceti la un cu totul alt nivel si sa va pozitionati mult superior fata de competitorii dvs din afaceri.

2.    Afacerile au nevoie de cercetarea competitiei. Nu este recomandat sa va copiati concurentii din afaceri, dar este bine sa fiti la curent cu metodele lor de a-si promova produsele, imbunatatirile pe care si le aduc in afaceri si directia lor de dezvoltare. Veti sti, astfel, in ce directie trebuie sa va centrati atentia pentru a le tine piept si cum puteti sa ii intreceti in obtinerea de profituri mai mari.

3.    Puneti-va la curent cu tot ce se intampla in domeniul in care activati. Sa spunem ca detineti o afacere de comercializare de produse modelate din argila polimerica. Aceasta afacere este la moda astazi, si, pe zi ce trece, noi metode de lucru si noi produse apar in ajutorul celor care se ocupa cu aceasta activitate.

Cititi reviste de specialitate, blog-uri, cercetati website-uri de succes si website-uri necunoscute pentru a aduna toata cantitatea de informatie care sa va ajute sa va puneti in tema cu noutatile arealului in care va desfasurati afacerea.

4.    Intrebati-va clientii ce probleme, ce nemultumiri si ce sugestii au. Intotdeauna trebuie sa tratati clientii ca pe stapanii dvs. Ei dicteaza, in final ce profit veti detine, cat va ramane pe piata afacerea dvs si cata satisfactie va va oferi afacerea pe care o detineti. Incercati sa le obtineti feedback-ul cu orice ocazie detineti si evaluati-le sugestiile.

Este bine sa implementati strategii care sa vina in rezolvarea problemelor acestora cat mai rapid posibil si cu cele mai rentabile solutii pentru afacerea dvs.




Tags: inovare afacereimbunatatire afaceriafaceriidei de afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]