Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cresterea viperelor pentru venin

de Ideideafaceri.ro 19 Nov. 2011 8547
4.75 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O crescatorie de vipere nu reprezinta un proiect pe atat de dificil pe cat ne-am astepta. Multi cred ca vor avea de furca cu viperele pe care le vor creste pentru venin, insa specialistii ne spun sa ne relaxam si sa privim cu alti ochi situatia si activitatea de crestere a viperelor. Veninul de vipere este important, deosebit de valoros si el detine centrul atentiei pentru cei care isi doresc o crescatorie de vipere si iata si cateva informatii utile pentru acest sector de investitori:

Cresterea viperelor pentru venin necesita un spatiu in care sa amplasam o crescatorie de vipere, un spatiu pentru crescatorie de soareci si un spatiu pe care il vom folosi pe post de laborator. In cadrul laboratorului vom “mulge” viperele si vom extrage veninul de vipere pe care il vom vinde pentru bani mai multi decat se vinde aurul per gram.

Tot in cadrul laboratorului construit in cadrul crescatoriei de vipere vom stoca si prelucra veninul recoltat in urma “mulgerii” viperelor gata sa produca venin. Tineti cont ca viperele incep sa produca venin inca de la nastere, insa calitatea acestuia se imbunatateste cand viperele ajung la o varsta potrivita in functie de specia din care fac parte.

Crescatoria de vipere trebuie sa fie anexata de o crescatorie de soareci. Veti avea nevoie de soareci pentru a asigura hrana viperelor din cadrul crescatoriei. Tineti cont de faptul ca o crescatorie de vipere poate functiona la parametri normal si fara o crescatorie de soareci. Multi antreprenori care doresc sa isi demareze afaceri profitabile in domeniul reprezentat de cresterea viperelor pentru venin sau pentru comert cu vipere, aleg sa le ofere hrana congelata, soricei ambalati la pungi congelate.

Chiar si asa, unii antreprenori vor observa ca viperele lor refuza hrana congelata, unii vor observa ca viperele lor o accepta fara niciun efort din partea ingrijitorilor.

>>>Aveti la dispozitie ghidul complet care va invata cum sa va administrati o crescatorie de vipere si cum sa faceti bani din cresterea viperelor pentru venin.


Tags: cresterea viperelor pentru veninferma viperevenin vipere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]