Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum angajam personal pentru afacerile administrate de acasa?

de Maria Nicutar 25 Iun. 2011 2980
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii care aleg sa isi demareze si sa isi administreze afacerile de la domiciliul personal au numeroase avantaje care le confera reduceri mari de cheltuieli. Ganditi-va ca ar fi trebuit sa inchiriati o locatie pentru desfasurarea activitatilor firmei, ar fi trebuit sa o renovati, sa o mobilati samd. Toate aceste cheltuieli dispar atunci cand alegem sa ne transformam locuinta in birou.

Cu toate acestea, ganditi-va ca in functie de complexitatea afacerii va trebui sa angajati la un moment dat si personal catre care sa delegati o parte din responsabilitati. De asemenea, antreprenorii care incep afaceri mici si apoi, in timp, le dezvolta, ajung sa se trezeasca in imposibilitatea de a-si mai conduce afacerea fara ajutor, desi, initial nu au luat acest lucru in calcul.

Nu e un capat de lume. Antreprenorii care o duc bine si isi permit isi pot schimba locatia cu una inchiriata pentru a face loc viitorilor angajati. Majoritatea procedeaza astfel. In acelasi timp, antreprenorii care nu isi pot face loc in cheltuieli de surse suplimentare pentru inchirierea unei locatii vor alege sa lucreze in continuare de acasa si sa isi aduca si angajatii aici.

Problema este una deloc de ignorat. In primul rand trebuie sa va ganditi ca veti avea nevoie de spatiu pentru a le asigura viitorilor angajati loc in care sa isi conduca activitatea. Apoi, trebuie retinut ca majoritatea candidatilor sunt reticenti in a se prezenta la interviuri care nu se tin in locatii potrivite pentru aceasta activitate. Sunt numeroase alte probleme care pot aparea.

Trebuie sa luati in calcul si alte chestiuni, precum:existenta copiilor in casa, elementele care ii pot distrage pe angajatii dvs de la lucru, conditiile pe care le puneti la dispozitia acestora samd.

Nu este un lucru usor sa va organizati casa si familia astfel incat sa devina birou. Este nevoie de o buna gestiune a spatiului si timpului si de o buna organizare in cadrul membrilor familiei.

Cel mai adesea, candidatii cei mai potriviti pentru asemenea pozitii sunt membrii familiei sau prietenii apropiati. Sunt de incredere, puteti sa ii lasati in casa cand trebuie sa plecati pentru demersuri profesionale si nu se vor supara daca aveti si un caine sau un papagal in camera alaturata.




Tags: personal pentru afacerile de acasaafacere domiciliu personal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]