Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai o afacere de intretinere a acvariilor

de Andrioae Ruxandra 24 Iun. 2014 2624
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca iti plac pestii tropicali si stii cum sa ingrijesti specii diverse de pesti, atunci iti poti deschide o afacere de curatare a acvariilor. Multi proprietari care au pesti in acvariu fie la birou, fie acasa, nu au timp sau nu se pricep sa le curete cum trebuie. Si aici vei interveni tu. Trebuie sa iti faci timp pentru a curata acvariile, dar asta vei stabili tu singur in propriul program.

 
Poti impartasi oamenilor sfaturi legate de ce fel de pietre sau scoici se pun in acvarii pentru design in functie de specia de peste.
In cadrul afacerii tale te poti ocupa si de instalarea acvariilor, asezarea luminilor si furnizarea de accesorii pentru acestea. Daca te pricepi, poti scoate bani si din crearea figurinelor de pus in acvariu, precum pesti, caracatite sau alte vietati acvatice.
 
Te poti ocupa si de repararea acvariilor sau de decorarea acestora. Vei avea de-a face si cu oamenii, nu doar cu pestii, asa ca va trebui sa te pricepi sa comunici cu acestia dintai.
 
Un acvariu necesita atentie si migala, de aceea clientii vor apela la tine pentru a instala filtrele de oxigen sau pentru a instala becurile de iluminare acvatica. Este important sa stabilesti si modul in care vei fi platit. 
 
Te vei folosi de propria masina pentru a te deplasa la client si va trebui sa te informezi in legatura cu accesoriile care se potrivesc acvariilor si trebuie sa stii cum se intretin unele specii de pesti. Este important sa nu cheltuiesti prea mult la inceput, pentru ca nu iti permiti. 
 
Chiar daca majoritatea oamenilor au caini sau pisici, nu trebuie sa iti faci griji, caci oamenii care nu au caini si pisici au pesti de care se ingrijesc. Plus ca unii au obiceiul sa aiba in casa acvarii uriase cu specii multicolore de pesti, iar tu va trebui sa cureti acele acvarii si sa schimbi si apa pestilor, eventual sa iti dai seama daca vreunul dintre ei este bolnav.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriafaceri acvariuintretinere acvariuingrijire pestiafaceri curatare acvarii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]