Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci bani, pe cont propriu, din educatia copiilor?

de Zenobia Badescu 21 Sep. 2012 3589
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Traim intr-o lume competitiva si este fireasca dorinta parintilor de a le asigura copiilor lor un start cat mai bun. De aceea, educatia de calitate, in special in primii ani de viata, este probabil cea mai importanta investitie pe care un parinte o poate face pentru viitorul copilului sau. Pentru a reusi este nevoie de o investitie serioasa in dezvoltarea personala, in testarea capacitatilor si dezvoltarea abilitatilor practice ale copilului.

De aici se poate naste o afacere frumoasa si profitabila pentru toti cei care indragesc copiii si au abilitatile necesare de a lucra cu ei.
In mod traditional, educatia oferita de scoala este obligatorie si considerata educatie formala, activitatile educative organizate de alte institutii, cum ar fi muzee, biblioteci, cluburi, centre de educatie complementara etc., drept educatie nonformala, participarea fiind de aceasta data voluntara si asistata de catre altii.

Actiunile spontane sau neorganizate din mediu, familie, grup de prieteni, mass media etc., reprezinta educatia informala si se intimpla tot timpul in viata de zi cu zi, fie ca esti pe strada sau intr-o cafenea, dar aceasta nu este o activitate planificata.

“Exista o reala oportunitate in privinta educatiei nonformale destinate copiilor de
varste scolare si prescolare,” ne spune Alexei Acsinte, director executiv FasTracKids Romania, scoala de educatie complementara. “Aceasta oportunitate nu este deloc exploatata de sistemul scolar traditional din Romania si de oriunde din lume.”

Nu este exploatata dar este necesara si aici apare oportunitatea acestui serviciu. Este nevoie de un loc, o atmosfera si o persoana care sa starneasca creativitatea, imaginatia si dorinta copilului de a invata altceva si altfel decat stand in banca, poate timorat sau poate cascand de plictiseala din cand in cand.

Educatia nonformala este cea care ofera acel spatiu in care copilul se simte liber sa se exprime, sa se descopere si sa se dezvolte in mod constructiv.  Aceasta educatie nonformala poate fi insusita si predata de catre un trainer - un trainer pentru copii.
 
Trainerii sunt foarte apreciati, respectati si cautati pentru sfaturile lor! Nu orice trainer, ci unul care lucreaza cu generatia de maine si are in fata o piata in plina formare, cu un potential deosebit, deoarece se adreseaza la nivel de beneficiar… tuturor copiilor.

Invata si tu cum sa devii un formator de succes!


Tags: trainerformatorcursuri formatoreducatie nonformalaeducatie copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]