Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Domeniul constructiilor - o oportunitate de afacere destinata doar celor talentati

de Andrioae Ruxandra 01 Iul. 2014 3502
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A avea o afacere in domeniul constructiilor este o cale prin care iti poti folosi abilitatile fiind propriul tau sef, mai ales daca gasesti o nisa precum renovarea bailor si daca faci tot posibilul sa fii cel mai bun in aceasta nisa.

 
Folosirea talentelor tale iti poate aduce profit si poti incepe cu proiecte mici. Poti ajuta la renovarea casei unui prieten sau chiar a familiei. Trebuie sa iti fotografiezi locul de munca pentru a arata viitorilor clienti cum arata casa inainte si cum arata dupa (adica sa iti faci un portofoliu). Este important sa ai un contabil care sa se ocupe de costurile materialelor, costul muncii efectuate si orice alte cheltuieli. Poti cere, de asemenea, si ajutorul cuiva care sa te ghideze in legatura cu modalitatea in care vei fi platit, programul de executare a proiectelor sau orice alte schimbari care pot interveni. Trebuie sa faci in asa fel incat sa iti multumesti clientii fara sa ai costuri pe minus. 
 
Pentru a avea o afacere in acest domeniu, este important sa cunosti legislatia cladirilor si modul in care acestea se pot renova sau se pot construi. Inainte de toate trebuie sa ai licenta pentru a lucra in constructii, adica sa ai studii si ceva practica la activ. 
 
Poti alege sa fii manager de proiecte si sa lucrezi pentru altii, mentinand controlul cheltuielilor si bugetul proiectelor, programul de munca si ajutand clientii sa aiba proiectele gata la timp. Te poti ocupa, de asemenea, si de renovarea caselor, birourilor, magazinelor, restaurantelor etc. Iti poti folosi talentul la desen sau la pictura pentru a decora locuintele clientilor.
 
Pentru a derula o astfel de afacere inseamna sa te pricepi la constructii si la crearea planurilor, sa poti lucra singur sau in echipa, sa iti dai seama doar uitandu-te la o casa cat timp iti va lua s-o renovezi si, nu in ultimul rand, sa comunici cu clientii.
 
Ai nevoie de scule si de cativa oameni care sa se ocupe de firma ta cat esti pe teren (daca te extinzi, tu vei sta la birou si ii vei lasa pe altii sa lucreze pentru tine).
 
O astfel de afacere necesita studii in domeniu, desigur, dar daca esti pasionat, poti merge la cursuri si poti lua legatura cu cei care lucreaza in constructii, eventual poti face practica pana iti dai seama cum vrei sa fie afacerea ta. Antreprenorii stiu ca talentul valorificat si exersat constant poate deschide usile unor afaceri la care nu te-ai fi gandit.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afacericonstructiiafaceri constructiiidei de afacerioportunitati de afacerirenovarisfaturi afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]