Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Echilibru intre viata personala si cea profesionala? Iata ce solutii aveti la indemana!

de Ilinca Dobrescu 22 Apr. 2013 2882
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Echilibrul intre viata personala si cea profesionala este esential pentru orice afacerist, pentru orice carierist. Este vital sa pastram o balanta intre eforturile care ne vor aduce succes pe toate planurile pe care incercam sa le dezvoltam si sa ne calibram perfect eforturile pentru ca totul sa mearga in acord perfect!

Iata si cateva dintre cele mai interesante ghiduri practice pentru o viata echilibrata:

Secretele dietei in functie de anotimpuri
- Un ghid esential pentru cei care doresc sa urmeze o dieta noua si extrem de atragatoare datorita modului in care functioneaza. Se adreseaza celor care doresc sa scape cat mai usor de kilogramele in exces si sa previna boli si afectiuni numeroase.

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti. Iata un program usor si practic, un program ce se foloseste de tehnici simple pe care sa le practicati acasa, in cateva minute pe zi. Tehnicile de respiratie sunt redate in detaliu si pot fi practicate de oricine, fara efort si in mod natural.

Ghid practic - Secretele Feng Shui. Da, noi credem in Feng Shui si exista o serie de stiri in media care amintesc de numerosi afaceristi de calibru mare, afaceristi care investesc in consultanta din partea specialistilor Feng Shui. Tehnicile pot aduce prosperitate, sanatate de fier, succes in viata profesionala si chiar si in cea personala.

Sleep Solution: Solutia impotriva insomniei. Iata un ghid care se foloseste de tehnici simple, prin intermediul carora se poate ajunge la un somn cat mai odihnitor. Totul are loc in mod natural si rezultatele sunt pe masura. Sleep Solution iti poate imbunatati capacitatea de a dormi profund si de a te odihni ca un copil mic!

Mind Aerobics - O tehnologie audio revolutionara care iti poate imbunatati memoria, cariera, viata de cuplu si nu numai. Mind Aerobics se bazeaza pe cercetarile dr. Vincent Giampapa, directorul Institutului International Longevity.

Brain Fitness - Iata un nou ghid care se foloseste de revolutionara tehnologie audio Holosync. Prin intermediul acestei tehnologii audio, utilizatorii isi pot incetini procesul de imbatranire, isi poate imbunatati spiritul creativ si pot simti un flux de pozitivitate in viata lor.


Toate ghidurile sunt disponibile aici, la oferta speciala, limitata!




Tags: viata echilibrataechilibru in viataviata profesionala viata personala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]